skip to Main Content

GET FIT, FEEL GOOD,

PERFORM BETTER

Wanneer je niet 100% lekker in je vel zit, haal jij niet het maximale uit je dag. En dat merk je aan alles. Of je nu moeite hebt om je kinderen bij te benen of simpelweg niet tevreden bent met wat je in de spiegel ziet, je loopt constant tegen jezelf aan. Daar moet verandering in komen. Verandering die blijft.Bij Move To Improve focussen we daarom altijd op de lange termijn. Stap voor stap werken we naar jouw persoonlijke doelen toe, waardoor je gemotiveerd blijft en niet terugvalt in oude gewoontes. Het resultaat? Meer energie, minder ongewenste kilo’s en een sportroutine waar jij blij van wordt.

Gratis intake
Welkom bij

Move to Improve

Personal Training, Voeding en Coaching

Vanuit onze locaties Sportcomplex Koning Willem-Alexander en Hyde Park Hoofddorp werk ik samen met mijn team met veel passie aan de persoonlijke doelen van mensen. Dit doen wij door ze te begeleiden bij het meer en beter bewegen en ze tevens handvatten te geven om veranderingen aan te brengen in hun leefstijl.

Een fundamentele verandering is vaak moeilijk om in je eentje te realiseren. De eerste stap kan de begeleiding van een personal trainer zijn. Wij helpen je om vanuit je eigen kracht en motivatie je gelukkiger en vitaler te voelen. Er zijn dus geen excuses meer. Uitstelgedrag en tijdelijke oplossingen zoals een dieet, helpen je niet te verbeteren. Een vitaal en energiek lijf: daar krijg je zelfvertrouwen van. Gun jezelf dit cadeau en kom vrijblijvend kennismaken.

Over ons

100% Persoonlijk

  • AANDACHT voor jou en je doelen.
  • RESULTAATGERICHT jouw doel is ons doel.
  • MAATWERK het gaat om wat werkt voor jou.
  • BETROKKEN bij wat voor jou belangrijk is.
  • MOTIVEREND tijdens jouw training en zeker ook daarbuiten.
Gratis intake
mtipersonaltraining
4.6
Gebaseerd op 10 beoordelingen
powered by Google
Marvin TMarvin T
07:52 13 Aug 23
Hugo de GrootHugo de Groot
16:19 07 Aug 23
Hele goede personal trainer! Professioneel, geïnteresseerd en blijft je goed motiveren. Ik heb 1 personal trainer maar heb ook een keer van andere trainers van mti gebruik gemaakt als invaller en ook die trainers zijn erg goed en aardig!
Dewi PicaulimaDewi Picaulima
22:02 03 Jan 23
De PT's zijn super goed en Daan is echt een topper!
Frank BischofFrank Bischof
15:06 24 Feb 22
MM
18:25 30 Aug 21
Ik was op zoek naar een personal trainer samen met een vriendin van mij. Via google kwam ik terecht bij Move to Improve. Na een (vrijblijvende) heldere en duidelijke intake ben ik gestart met personal training bij 1 van de trainers van Move to Improve. Zij hebben mij goed begeleid. De trainingen waren professioneel, afwisselend en aangepast aan mijn persoonlijke wensen en doelen.
Evelien van TuijlEvelien van Tuijl
22:36 26 Aug 21
Ik raad de Personal Training van Move to Improve graag aan iedereen aan, dankzij de ijzersterke begeleiding en de fijne binnen- en buitenlocaties! Marco nam uitgebreid de tijd om mijn doelen te verhelderen tijdens de intake. Ik wilde graag effectief herstellen van mijn bevalling.Iedere week had Marco een uitdagend programma voorbereid, waarin ik mijn grenzen opzocht maar niet overschreed. Een programma waarin expertise, plezier en toewijding centraal stonden. Marco deelde veel interessante kennis en nam alle tijd om mijn vragen te beantwoorden. Ik ervoer een mooie balans tussen het maximale uit mezelf halen tijdens een oefening en plezier maken tijdens het rustmoment.Marco motiveerde mij om óók zelfstandig in de sportschool zijn op maat gemaakte sportschema te volgen. Hierdoor boekte ik sneller resultaat én kan ik het op lange termijn ook volhouden. De positieve impact van de trainingen op mijn fysieke en mentale gesteldheid overtrof al mijn verwachtingen.
J SchipperJ Schipper
14:13 29 Feb 20
Miss was mijn verwachting te hoog waarschijnlijk ook door de naam maar mijn behandelingen hebben weinig resultaat gehad.Prima fysio verder maar dus niet voor mijn onderrug klachten
js_loader