skip to Main Content

Openingsactie: 50% Korting op Personal Duo Training

WAAROM PERSONAL DUO TRAINING?
 • Train samen met een vriend(in) of je partner
 • Ervaar samen de kracht van personal training
 • Je deelt niet alleen de tijd, maar ook de kosten
 • Ontvang 50% korting. Train al vanaf €158
GA VOOR MAXIMAAL RESULTAAT
 • Efficiënte en gevarieerde trainingen
 • Uitgebalanceerde voedingsprogramma’s
 • Coaching op mindset en gedrag
 • Voel je sterk, fit en vitaal

ERVAAR SAMEN DE KRACHT VAN PERSONAL TRAINING!

Wij hebben geweldig nieuws! Move To Improve gaat uitbreiden! Als gevestigde naam in Hoofddorp en omstreken zijn we ontzettend trots dat steeds meer mensen ons weten te vinden voor een fitter en vitaler leven. We zijn dankbaar voor jullie vertrouwen en willen graag meer mensen begeleiden naar een gezondere leefstijl.

Daarom hebben we besloten om een extra locatie in het nieuwe Hyde park in Hoofddorp. Onze huidige trainingslocatie in het Sportcomplex Koning Willem Alexander blijft gewoon bestaan om daar trainingen te geven. Echter, vanwege onze groei en de behoefte aan extra ruimte voor personal- en small group trainingen, gaan we deze nieuwe locatie binnenkort openen.

GEDEELDE KOSTEN BIJ EEN MAXIMAAL RESULTAAT! DIT VANAF €158!

Sport je graag samen met je partner, vriend of collega? Dan is onze Duo Personal Training perfect voor jullie! Deze speciale aanbieding geeft je de mogelijkheid om samen te werken aan dezelfde doelstellingen, zoals afvallen, spiermassa opbouwen of fitter worden. Onze ervaren personal trainer zal jullie individueel begeleiden met aangepaste trainings- en voedingsschema’s, maar jullie trainen wel gelijktijdig. Zo hebben jullie beiden een sterke motivatie en vormen jullie gezonde concurrentie voor elkaar.

DE VOORDELEN VAN DUO PERSONAL TRAINING:

 • Samen trainen motiveert, je wilt niet onderdoen voor de ander
 • Persoonlijke aandacht, onze personal trainer is volledig gefocust op jullie;
 • Hoog fun-gehalte, plezier en samenwerking staan centraal;
 • Gevarieerde trainingen, elke sessie is anders;
 • Voordeliger trainen met alle voordelen van een personal trainer. Dit vanaf €158!

Om onze uitbreiding naar Hyde Park Hoofddorp te vieren, bieden we een speciale openingsactie aan: 50% korting op Duo Personal Training! Dit is de perfecte kans om samen met je sportmaatje te werken aan een gezondere leefstijl, terwijl jullie genieten van alle voordelen van professionele begeleiding.

Wij geloven dat deze nieuwe locatie een geweldige aanvulling zal zijn op onze bestaande trainingsfaciliteiten, en we kunnen niet wachten om je te verwelkomen voor een vrijblijvende kennismaking. Bij Move To Improve streven we er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, en deze uitbreiding stelt ons in staat om nog meer mensen te helpen bij het bereiken van een fitter en vitaler leven.

Grijp nu je kans en maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Samen werken we aan een gezondere en gelukkigere versie van jezelf!

Bel 06-14364727

Let op: deze aanbieding is 2 maanden geldig, dus wacht niet te lang om gebruik te maken van deze unieke kans. Tot snel bij Move To Improve!

Adres: Planetenweg 72, 2132 HP Hoofddorp

  Wil je 50% korting met jouw sport maatje? Laat dan hier jouw gegevens achter.

  Wij antwoorden je zo snel mogelijk!

  [tel* your-phone placeholder "Je telefoonnummer"*]