skip to Main Content

OUTDOOR GYM

Waarschijnlijk heb je het al gehoord, maar vanaf 25 mei gaan we van start met onze outdoor trainingen bij het SKWA. Met het gehele team hebben we afgelopen week hard gewerkt om een outdoor gym te creëren. Alle vormen van Personal Training zullen wij op de meest rechter parkeerplaats (met je gezicht naar de ingang) gaan geven.

We beschikken hier over de meest functionele trainingsmaterialen om veilig en effectief te trainen. Een tijdelijke oplossing, welke ervoor zorgt dat we kunnen doen, waar wij het beste in zijn. Jou helpen bij het bereiken van een gezond en krachtig leven!

We hebben direct mooi weer besteld, dus zorg ervoor dat je jezelf goed insmeert met zonnebrand voor je training en dat je voldoende water meeneemt! Wij zijn enorm blij dat wij jou/jullie bij onze outdoor personal training locatie  mogen ontvangen en weer verder te kunnen helpen bij het realiseren van een gezonder en vitaler leven.

Natuurlijk hopen wij ook snel weer onze deuren te mogen openen van onze indoor gym in het SKWA!

Via deze weg bedanken wij iedereen die ons de afgelopen periode is blijven steunen.

Heel graag tot volgende week. Wij hebben er zin in!

Namens team Move To Improve

Marco Meuwese

Onze trainers