skip to Main Content

Voedingsadvies

Vraag ons om voedingsadvies

Ben jij op zoek naar persoonlijk voedingsadvies? Omdat je het lastig vindt ongezonde patronen te doorbreken en hardnekkige gewoontes te veranderen? Of je omdat je wel klaar bent met de oplossingen die slechts kortdurende resultaten bieden? Maak dan een afspraak met de voedingsdeskundige van Move To Improve. Er moet namelijk niet alleen iets fysiek in je lijf gebeuren, maar ook mentaal in je levensstijl. Via ons voedingsadvies leer je jezelf een nieuwe, energieke leefstijl eigen te maken die bijdraagt aan de kwaliteit en gezondheid van je leven. Maak direct een afspraak voor voedingsadvies.

Ontdek de aanpak van onze personal training

Wij bieden een complete personal training aan. Wij gaan er namelijk vanuit dat het behalen én behouden van een gezonde levensstijl zowel afhankelijk is van hoeveel je beweegt als welke keuzes je aangaande voeding neemt. Door beide aspecten aan te pakken, helpen we je niet naar alleen aan een gezonder eetpatroon, maar ook aan een slanker lichaam, een betere conditie en een sterker gestel. Wij gebruiken hiervoor een persoonlijke en effectieve aanpak, zodat er een structurele verandering plaatsvindt. Wat onze aanpak bijzonder maakt, is dat we volop aandacht besteden aan je motivatie voor het aanvragen van voedingsadvies. Hierdoor ontdekken we al snel je valkuilen en barrières, waardoor je ze eenvoudiger de baas kunt zijn.

Blijvend resultaat met onze voedingsadvies

Wil je ongezonde gewoonten veranderen en hardnekkige patronen doorbreken? Wil je een blijvend resultaat? Dan moet er niet alleen iets in je lijf gebeuren maar ook tussen je oren. Wij helpen je om andere, bewustere keuzes te maken op het gebied van voeding en lifestyle. Je leert jezelf een nieuwe, energieke leefstijl eigen te maken die bijdraagt aan de kwaliteit van leven en je blijer maakt met jezelf. Een betere conditie betekent ‘meer energie hebben voor je kinderen’. Een slanker en fitter lijf ‘eindelijk weer een jurkje aan’ en ‘meer zelfvertrouwen’. Maar hoe hou je dit goede gevoel vast? Om een structurele verandering te bereiken is een persoonlijke aanpak het effectiefst. Door ook aandacht te besteden aan je motivatie kun je barrières en valkuilen de baas zijn en is de kans op een terugval klein.

Vraag een intakegesprek aan voor voedingsadvies

Alvorens we jou een gepersonaliseerd voedingsplan kunnen geven, gaan we graag een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met je aan. Hierin bespreken we wat jouw gewenste doelstellingen zijn en waar je in het verleden tegenaan bent gelopen. Naar aanleiding daarvan ontvang je van ons voedingsadvies en persoonlijke training. Deze zijn naadloos op elkaar afgestemd, zodat je al heel snel resultaat zult voelen en zien. Gedurende jouw training houden we regelmatig in de gaten of het nog goed gaat. Lukt het je nog het voedingsplan op te volgen? En heb je nog plezier in de training? Wij zetten ons volledig voor jou in, zodat jij op een leuke, uitdagende en haalbare manier jouw resultaten kunt halen. Uiteraard verwachten we hetzelfde van jou. Onze voeding & lifestyle coaching is dé manier om aan de slag te gaan met gedragsverandering en een blijvende gezonde en actieve leefstijl te realiseren. Het zijn tientallen kleine veranderingen die voor grote impact gaan zorgen. Het is alleen nog een kwestie van doen!

Maak gebruik van ons voedingsadvies

Wil jij jouw leven een gezonde en actieve zwaai geven, door ons persoonlijke en uitgebalanceerde voedingsadvies op te volgen? Maak dan een afspraak. Wij helpen je graag andere, meer bewuste keuzes te maken op het gebied van voeding en lifestyle. Je bereikt ons door te bellen naar 06-14364727 of stuur een e-mail naar info@mtipersonaltraining.nl. Met ons voedingsadvies bereik jij snel de gewenste resultaten wat betreft je figuur, conditie en kracht!

    Aanmelden of vragen stellen?

    Wij antwoorden je zo snel mogelijk!