skip to Main Content

Personal training Lisse

Personal training in Lisse door personal trainer

Ben jij op zoek naar een personal trainer in de omgeving van Lisse? Meld je dan aan voor de personal training bij Move To Improve. Samen met onze personal coach stel je realistische doelen op, waardoor je gemotiveerd blijft en stap voor stap resultaat boekt. Naast persoonlijke coaching bieden we ook voedingsadvies. Onze voedingsdeskundige helpt jou graag niet terug te vallen in je oude gewoontes. Ben jij er klaar voor? Meld je vanuit Lisse aan voor personal training door onze personal trainer!

Persoonlijke coaching door een personal coach

Vind jij het lastig om in Lisse te beginnen aan een nieuwe, gezonde start? Beschouw jij sporten als iets dat je ‘moet’ doen? Onze personal coach stelt graag een training voor je op die leuk, uitdagend, haalbaar en voelbaar is. Bij ons weet je zeker dat er een ervaren personal trainer voor je klaar staat. De persoonlijke coaching die wij je bieden is gevarieerd en effectief. En de kosten voor onze personal trainer? Die gelden als verstandige investering, omdat we je helpen aan een leefstijl- en gedragsverandering voor de lange termijn.

Meld je aan voor onze bokstraining in Lisse

Heb jij zin in een nieuwe sportuitdaging? Kies dan voor onze bokstraining in Lissa! Tijdens deze boks training oefen je maar liefst vier verschillende aspecten. Ten eerste leer je de techniek. Je krijgt verschillende bokstechnieken steeds beter onder de knie en verbetert ze elke bokstraining weer. Ten tweede trainen we je tactiek. Een goede bokser gaat namelijk goed doordacht te werk. Uiteraard train je ook je conditie. Je wordt al snel fitter en sneller. Tot slot vergroot je tijdens de boks training je kracht enorm. Train een keer vrijblijvend mee aan deze intensieve boks training!

Voedingsadvies door een voedingscoach

Wil jij je gezond en fit voelen met blijvend resultaat? Dan is het verstandig je niet alleen te richten op personal training, maar ook op je voeding. Onze voedingsdeskundige helpt je graag ongezonde gewoontes te veranderen en hardnekkige patronen in Lisse te doorbreken. Het voedingsadvies dat we geven is gericht op het bereiken van een structurele verandering. Hiervoor hanteert onze voedingsconsulent een persoonlijke aanpak. Deze voedingscoach stelt een op maat gemaakt voedingsplan voor je op. Dit voedingsadvies is goed op te volgen en biedt snel resultaat!

Benader onze personal coach vanuit Lisse

Heb jij in Lisse behoefte aan persoonlijke coaching? Wil jij weten wat de kosten voor onze personal trainer zijn? Ben jij benieuwd naar onze boks training? Of denk jij baat te hebben bij het voedingsadvies van onze voedingscoach? Bel naar 06-14364727 of stuur een e-mail naar info@mtipersonaltraining.nl. Onze personal coach en voedingsdeskundige heten je van harte welkom voor personal training vanuit Lisse!

    Aanmelden of vragen stellen?

    Wij antwoorden je zo snel mogelijk!