skip to Main Content

Personal training Heemstede

Effectieve personal training nabij Heemstede

Is het in Heemstede tijd geworden voor een personal trainer? Besteed je tijd effectief aan personal training door Move 2 Improve. Onze personal coach helpt jou graag bij het opstellen van realistische doelen, zodat jij al snel resultaat boekt in een voor jou gewenst tempo. Onze personal coach motiveert je en daagt je uit om telkens een stapje verder te gaan. Kun je ook wel wat voedingsadvies gebruiken? Zet dan onze voedingsdeskundige in voor een op maat gemaakt voedingsadvies. Kies voor een gezonde levensstijl in Heemstede en meld je aan voor onze personal training met een personal coach!

Uitdagende persoonlijke coaching

Dus jij wilt graag een gezondere levensstijl? Onze personal coach helpt jou hier vanuit Heemstede graag bij. De personal trainer stelt een haalbare en uitdagende training voor je op, waar je veel plezier van zult hebben. Onze personal training is bewezen effectief en helpt jou om in korte tijd al resultaat te boeken. Onze personal trainer zorgt er niet alleen voor dat je een gezonde levensstijl aanleert, maar helpt jou ook om deze te behouden. Ontdek vandaag nog wat onze persoonlijke coach met personal training voor jou kan betekenen!

Probeer ook eens onze bokstraining

Wil jij snel fitter worden en je op meerdere gebieden trainen vanuit Heemstede? Probeer dan eens onze bokstraining! Hierbij train je diverse aspecten van het boksen. Denk aan techniek, tactiek, conditie en kracht. Je merkt al gauw verbetering gedurende de lessen, omdat een boks training eigenlijk een totale workout is. Wil je ook aan onze uitdagende bokstraining deelnemen? Meld je dan snel aan!

Persoonlijk voedingsadvies voor jou in Heemstede

Het inzetten van personal training in Heemstede helpt je al een eind op weg naar een gezonde levensstijl, maar in combinatie met de juiste voeding boek je pas echt resultaat. Zet daarom onze voedingsdeskundige in om jou van persoonlijk voedingsadvies te voorzien. Je eetgewoontes worden in kaart gebracht, waarbij ongezonde gewoontes worden omgekeerd en gezonde patronen worden aangeleerd. Ben jij benieuwd naar wat het voedingsplan op maat van onze voedingscoach voor jou kan betekenen? Neem dan direct contact op met onze voedingsdeskundige en laat je voorzien van gedegen voedingsadvies!

Benader onze personal coach vandaag nog

Wens jij in Heemstede ondersteund te worden door een personal trainer? Wil je je aanmelden voor onze uitdagende bokstraining? Of ben je benieuwd naar het voedingsadvies van onze voedingscoach? Neem voor deze vragen of vragen over de kosten contact op via 06-14364727 of mail naar info@mtipersonaltraining.nl. Meld je vandaag nog vanuit Heemstede aan voor onze personal training door een professionele personal trainer!

    Aanmelden of vragen stellen?

    Wij antwoorden je zo snel mogelijk!