skip to Main Content

Personal training Vijfhuizen

Personal training  door een personal trainer nabij Vijfhuizen

Wil jij in Vijfhuizen in contact komen met een personal trainer? Vind jij het tijd voor personal training? Kom dan naar Move To Improve. Stel samen met onze personal coach realistische doelen op. Dan zul jij plezierig en op jouw tempo resultaat boeken. Omdat wij persoonlijke coaching bieden, ontstaat al snel een gezonde motivatie. Vergeet ook niet onze voedingsdeskundige om persoonlijk voedingsadvies te vragen. Kies in Vijfhuizen ook voor een gezonde gedragsverandering en meld je aan voor personal training!

Kies voor persoonlijke coaching door een personal coach

Het aanleren en behouden van een actieve en gezonde levensstijl in Vijfhuizen kan erg moeilijk zijn. Schakel daarom onze personal coach in voor personal training. We starten samen een plezierige, voelbare, uitdagende en haalbare training. Onze personal trainer zorgt ervoor dat de geboden persoonlijke coaching effectief en gevarieerd is. Bovendien vragen we zeer schappelijke kosten voor onze personal trainer. Daarvoor leert de personal trainer jou niet alleen een gezonde levensstijl aan, maar zorgt hij of zij er ook voor dat je het resultaat ervan behoudt!

Probeer onze bokstraining eens uit

Dé manier om snel fitter en alerter te worden is onze bokstraining volgen. Heb jij hier interesse in vanuit Vijfhuizen? Als je begint aan onze boks training, merk je al snel dat je maar liefst vier diverse aspecten traint. Zo leren we jou de techniek van het boksen aan. Tijdens elke bokstraining zul je verbetering merken. Daarnaast trainen we je tactiek. Zo ben jij jouw tegenstander in de bokstraining steeds een stap voor. Ook train je je conditie en kracht niet. Op deze manier geldt onze boks training als een full workout!

Voedingsadvies van onze Voedingsconsulent in Vijfhuizen

Een gezonde en fitte levensstijl aanleren en behouden, houdt meer in dan personal training. Vraag onze voedingsconsulent daarom ook om voedingsadvies. Onze voedingsdeskundige helpt jou graag aan structureel voedingsadvies voor een blijvende verandering. Zo zul je wellicht ongezonde patronen en hardnekkige gewoontes in Vijfhuizen moeten veranderen. Ben jij benieuwd naar het persoonlijke voedingsplan dat onze voedingscoach voor jou opstelt? Maak een afspraak met onze voedingsconsulent en vraag om voedingsadvies!

Schakel onze personal coach vanuit Vijfhuizen in

Heb jij in Vijfhuizen behoefte aan een personal coach? Wil jij gezonder en fitter worden dankzij persoonlijke coaching? Ben je benieuwd naar onze bokstraining? Wil jij voedingsadvies van onze voedingsconsulent ontvangen? Of heb je vragen over de kosten van onze personal trainer of voedingsdeskundige? Bel naar 06-14364727 of mail naar info@mtipersonaltraining.nl. Onze personal trainer geeft jou graag dichtbij Vijfhuizen personal training!

    Aanmelden of vragen stellen?

    Wij antwoorden je zo snel mogelijk!