skip to Main Content

Personal training Nieuw-Vennep

Personal training door onze personal trainer in Nieuw-Vennep

Zoek jij in Nieuw-Vennep naar een personal trainer? Kom dan bij Move To Improve personal training volgen. Onze personal coach stelt samen met jou realistische doelen op. Hiermee boek je stap voor stap resultaat en blijf je gemotiveerd. Binnen deze persoonlijke coaching kunnen we je ook helpen aan voedingsadvies. Onze voedingsdeskundige zorgt voor een gezonde gedragsverandering. Is dat wat jij nodig hebt? Kies vanuit Nieuw-Vennep voor personal training!

Klaar voor persoonlijke coaching van een personal trainer?

Is het zelfstandig beginnen aan een nieuwe, gezonde en actieve start in Nieuw-Vennep lastig voor je? Laat onze personal coach jou helpen een leuke, uitdagende, haalbare en voelbare personal training voor je op te stellen. Wij zorgen dat er een ervaren personal trainer voor je klaar staat. Deze biedt jou een gevarieerde en effectieve persoonlijke coaching. Ben je benieuwd naar de kosten voor onze personal trainer? Deze zijn het aanleren van een blijvende en gezonde levensstijl dubbel en dwars waard! Neem direct contact op met onze personal trainer en vraag naar de mogelijkheden voor personal training in Nieuw-Vennep.

Meld je aan voor onze bokstraining in Nieuw-Vennep

Ben jij in Nieuw-Vennep benieuwd naar de nieuwste sportuitdaging? Meld je aan voor bokstraining! Maar liefst vier verschillende aspecten train je tijdens deze boks training. Zo is er de techniek. Elke bokstraining leer jij de verschillende bokstechnieken steeds beter toe te passen. Een tweede aspect is je tactiek. Als bokser moet je immers goed doordacht in de ring staan. Wat je uiteraard ook traint is je conditie. Je wordt steeds fitter en sneller tijdens de training. Tot slot verhoogt je kracht en uithoudingsvermogen tijdens de boks training enorm. Meld je aan voor de bokstraining!

Voedingsadvies door een voedingsdeskundige

Zoek jij naar een levensstijl waarin je fit en gezond wordt én blijft? Kies dan niet alleen voor onze personal training, maar ook voor ons voedingsadvies. Laat onze voedingsdeskundige jou helpen je hardnekkige patronen te doorbreken en ongezonde gewoontes in Nieuw-Vennep te veranderen. Ons voedingsadvies richt zich op het behalen van een structurele verandering. Dit lukt onze voedingsconsulent vanwege onze persoonlijke aanpak. Zo stelt onze voedingscoach een maatwerk voedingsplan voor je op. Dankzij dit persoonlijke voedingsadvies behaal jij al snel resultaat!

Schakel onze personal coach in vanuit Nieuw-Vennep

Kun jij in Nieuw-Vennep wel wat persoonlijke coaching gebruiken? Wil jij weten of onze bokstraining bij jou past? Ben je benieuwd naar de kosten voor onze personal trainer? Of heb je behoefte aan het voedingsadvies van onze voedingscoach? Bel naar 06-14364727 of stuur een e-mail naar info@mtipersonaltraining.nl. Onze personal coach en voedingsdeskundige zien je graag tegemoet tijdens een personal training vanuit Nieuw-Vennep!

    Aanmelden of vragen stellen?

    Wij antwoorden je zo snel mogelijk!