skip to Main Content

Reviews

Wij zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent. Overweeg je om bij ons te komen sporten en ben je benieuwd hoe wij anderen hebben geholpen? Lees dan snel verder en ontdek hoe onze klanten de aanpak van Move To Improve ervaren. 

"Wij pakken met plezier onze sporttas in!"

"Move To Improve is mijn stok achter de deur!"

"Fitter, meer energie en lekker in mijn vel!"

"Beter focussen door bewust omgaan met beweging en voeding"

Doordat Arnoud bewust omgaat met beweging en voeding, kan hij zich beter op zijn onderneming focussen. Daarnaast heeft hij er profijt van in zijn persoonlijke leven. Benieuwd naar Arnoud z’n verhaal? Bekijk in de video hoe Arnoud zijn traject bij Move to Improve heeft ervaren.

"Ik wilde weer sterker en fitter worden en de connectie met mijn lijf weer terugkrijgen."

Benieuwd naar Charlotte haar verhaal? Lees hier meer

Ik ben altijd een sportief persoon geweest. Ik hou van bewegen en lekker in je vel zitten. Toen ik in 2018 ernstig ziek werd, moest ik gedurende 2 jaar intensieve behandelingen ondergaan. Medio 2020 wel ik beter verklaard, maar mijn fysieke gesteldheid was enorm verzwakt. Omdat ik door deze voorgeschiedenis op een gecontroleerde en verantwoorde manier mijn kracht en conditie weer wilde gaan opbouwen, ben ik op zoek gegaan naar een personal trainer. En zo kwam ik uit bij Move To Improve en Marco terecht. Ik wilde weer sterker en fitter worden en de connectie met mijn lijf weer terugkrijgen.

Marco en Carlo hebben me hier heel erg goed bij begeleid; ze boden de juiste dosering uitdaging aan binnen een gecontroleerde omgeving met veel positieve stimulans. Als ik toch ergens last of pijn kreeg, pasten ze de oefeningen meteen aan voor een volwaardige andere oefening. Ze bleven zelf ook met een scherp oog kijken naar de techniek van de uitvoering, waardoor blessures eigenlijk niet aan de orde zijn geweest. Ook het duo-trainerschap ging soepel, Marco en Carlo communiceerden daarin goed met elkaar zodat hun beide trainingen goed op elkaar aansloten. Ik begon me al snel fitter te voelen. En een heel belangrijke bijkomstigheid was dat ik me mentaal ook sterker ging voelen.

 Waar ik me aanvankelijk inschreef voor een pakket voor 3 maanden, heb ik uiteindelijk een jaar en 3 maanden bij ze getraind! Mede dankzij deze trainingen heb ik geleerd weer meer vertrouwen in mijn lichaam te hebben en voel ik me weer fit en veerkrachtig. Een heel erg goede ervaring, bedankt!


"Het geeft echt een kick om onder goede begeleiding zo snel te verbeteren in je prestaties"

Benieuwd naar Nathalie haar verhaal? Lees hier meer

Twee jaar geleden begonnen mijn vriend en ik met Personal Training bij Move To Improve. Marco nam uitgebreid de tijd om al onze wensen te inventariseren. Snel daarna gingen we van start. Binnen heel korte tijd merkten we al hoeveel energieker we ons gingen voelen. Onze pijnklachten namen af door het versterken van de spieren. Bovendien was het samen trainen een boost voor onze relatie, omdat je samen naar een doel toe werkt.

Ook tijdens mijn zwangerschap ben ik tot 32 weken doorgegaan met de trainingen. Marco wist precies de juiste begeleiding te geven; wat wel en niet kon lichamelijk. Ik weet zeker dat het heeft bijgedragen aan hoe fit ik me heb gevoeld tijdens deze zwangerschap!

Inmiddels sporten we ook een keer per week met een Small Group wat echt heel erg gezellig is. We hebben heel veel lol tijdens deze intensieve work-outs… het uur vliegt voorbij! In eerste instantie waren we van plan dit voor een half jaar of een jaar te doen, maar na twee jaar zijn we nog lang niet van plan om te stoppen.

Nathalie en Bas


'Ik heb weer plezier in het sporten en maak fysieke en mentale stappen'

Benieuwd naar Denny haar verhaal? Lees hier meer

Denny | 46 jaar | Maker van Magazines
Ik liep al maanden rond met vreselijke nek-, schouder- en rugpijn door een nekhernia. Hierdoor raakte ik de motivatie kwijt om zelf te gaan sporten. Ook werd ik onzeker over wat ik bij deze klachten wel en niet kon doen in de sportschool. Ik was 4 jaar eerder ook al bij Move To Improve geweest en heb toen een jaar getraind en met succes aan mijn doel gewerkt. Dus voor mij was het een logische stap om het weer met Move To Improve te proberen.
Mijn kortetermijndoelstelling was om weer plezier in het sporten te krijgen. Toen dit gelukt was, durfde ik ook weer een doel op lange termijn te stellen. Met de begeleiding van PT’s Marco en Carlo, hebben we een programma gevonden dat – ondanks de pijn – goed uitgevoerd kon worden. Na regelmatig trainen en veel geduld is de pijn in mijn nek en schouders zelfs sterk verminderd. Zodanig dat de geplande operatie aan mijn nek vooralsnog is geannuleerd, dan wel uitgesteld.
Ik heb weer plezier in het sporten en maak fysieke en mentale stappen. Het bewijst maar dat ondanks pijn in het lichaam, je prima sporten kunt sporten en resultaten behalen, mits het onder goede begeleiding gebeurt en met wat geduld!


'Move To Improve helped me to establish a healthy lifestyle - despite my busy work and family life and two lockdowns'

 

Benieuwd naar Jitender zijn verhaal? Lees hier meer

Before Corona pandemic I used to have a very busy agenda – between my work which required me to travel abroad on a weekly basis and a family with two young children there was barely any time to focus on a healthy lifestyle. Despite trying to go to the gym regularly I wasn’t seeing any results. Mostly because I wasn’t able to keep a routine but also because I was lacking knowledge about efficient training and eating.

In April 2019 I decided to work with Move To Improve. Marco and his team helped me set up a plan and kept me motivated to stick to it. Within a short time I achieved goals I never thought were possible. But I wasn’t sure if I could keep up the consistency of trainings without the help of Move To Improve. Now I have already been training for almost two years and it has been absolutely worth it. Move to Improve has kept me motivated throughout crazy work schedules and lockdowns. Even after almost two years Marco shows me new training methods and keeps workouts fun and challenging way beyond the regular weight lifting. 

I recommend Move To Improve to anyone really – if you have no experience at all or if you are looking to bring more variety or regularity into your workouts, whether you have specific goals or you want to find new challenges. Move To Improve finds the right program that fits you.


'Door de begeleiding ben ik het trainen net even iets leuker gaan vinden dan ervoor. Vooral omdat ik nu zie dat ik op de goede manier aan het veranderen ben'

Benieuwd naar Frans zijn verhaal? Lees hier meer

Aan sportiviteit ontbreekt het niet bij mij. Je kunt me meerdere dagen per week in de sportschool tegenkomen. Ik was zelf al aardig ver gekomen met afvallen, maar miste de extra kennis en kunde over hoe ik kon trainen om op een juiste en gezonde manier verder te komen. Ik wilde nog iets minder vetpercentage en aankomen in spiermassa.

Mijn naam is Frans van der Vegt, een jonge vader van een sportief gezin. Ik heb twee heerlijke meiden die het leuk vinden met mij mee te doen. Nadat ik zelf al heel wat kilo’s heb weten te verliezen, wilde ik net even die extra begeleiding qua voeding en beweging die mij verder zou brengen.

Na een intake met Marco werd ik gekoppeld aan Carlo. Een hele fijne trainer die mij precies wist te porren in mijn zwaktes. Ik leerde mijn lichaam beter te begrijpen en op welke manier ik het kon versterken en verbeteren. Carlo gaf me handvatten om de oefeningen op de juiste manier uit te voeren voor meer effect. Ik leerde hoe ik bepaalde spiergroepen kon aanspreken en hoe ik die het best kon trainen. Ook weet ik nu hoe ik in de toekomst zelf mijn trainingen en work-outs kan opbouwen.

Door de begeleiding van Move To improve ben ik het trainen net even iets leuker gaan vinden dan ervoor. Vooral omdat ik nu zie dat ik op de goede manier aan het veranderen ben. #bedanktmovetoimprove


'Net dat extra zetje op de momenten dat ik zelf dacht niet meer verder te kunnen'

Benieuwd naar Caroline haar verhaal? Lees hier meer

Mijn naam is Caroline,

Ik ben zowel trainster van racepaarden als stewardess. Je moet je bij het trainen van paarden voorstellen dat je voortdurend in squat-houding zit en in combinatie met het vliegen merkte ik dat ik pijntjes in mijn lijf kreeg en veel moe was. Ook worstelde ik met mijn voeding in de avond en nachtelijk uren.

Ik zocht een personal trainer die mij op een positieve manier kon pushen om fitter en sterker te worden, blessurevrij te blijven en mij van goede voedingsadviezen kon voorzien.

Ik kwam in gesprek met Marco en ben met hem de afgelopen 1,5 jaar aan de slag gegaan door 2 keer in de week bij hem te trainen. Marco gaf me net dat extra zetje op momenten dat ik zelf dacht niet verder te kunnen. Hij heeft mijn voeding onder de loep genomen en gaf mij tips om niet aan te komen, maar wel de juiste en voldoende voedingstoffen tot me te nemen.

Op een gegeven moment ik heb ik de training afgebouwd naar 1 keer per week. Ik kreeg een trainingsschema waar ik thuis op eigen kracht mee aan de slag kon. Voor vragen kon ik altijd bij Marco terecht.

Marco zorgt voor een fijne sfeer. Hij luistert goed naar hoe je je voelt, past zijn training daar op aan, maar schroomt niet om je te pushen. Hierdoor ben ik sterker en fitter geworden, gaat het paardrijden mij makkelijker af en door de juiste voeding ik heb ik meer energie gekregen.

Marco denkt met je mee, toont interesse en probeert zich in te leven hoe je dagelijkse leven eruit ziet en past daar de training op aan. Ik ben heel blij met alle trainingen, ondanks dat ze heel pittig kunnen zijn en ik er op het moment zelf niet altijd van kon genieten;-). Marco is een TOP trainer!


'We zijn fitter dan ooit, zijn sporten super leuk gaan vinden en hebben veel plezier tijdens de trainingen'

Benieuwd naar Bianca haar verhaal? Lees hier meer

In 2017 wist ik het: die knop moest om! Ik was al heel lang bezig om de 5 kilo’s kwijt te raken die erbij waren gekomen na het stoppen met roken. Maar ik wilde vooral van een aantal slechte gewoontes af. Niet alleen voor mijzelf, maar ook voor mijn man Kasper. Het grappige was dat ik Marco’s folder al eens eerder onder ogen had gehad in het SKWA. Ik overwoog toen om te bellen, maar zag er toch van af; een personal trainer leek nog een stap te ver. Nu zou ik daar niet meer over twijfelen.

Samen met mijn man train ik twee keer in de week. Onze doelen waren; afvallen, fitter worden en een gezondere levensstijl aannemen. Tijdens de intake was Kaspers antwoord op de vraag waarom hij dit wilde ‘ik moet van haar’. Dat was misschien in het begin zo, maar dat is nu echt niet meer het geval. We hebben allebei geen moment spijt. Inmiddels zijn we beiden enorm afgevallen. Kasper 30 kilo en ik 18 kilo. Zoveel resultaat hadden we nooit verwacht. We zijn fitter dan ooit, zijn sporten superleuk gaan vinden en hebben veel plezier tijdens de trainingen.

Marco begeleidt ons goed, professioneel en met veel humor. De trainingen zijn afwisselend, uitdagend en pittig, maar dat willen we ook. Marco zorgt ervoor dat je net dat beetje verder gaat, dan jezelf zou doen. Maar voor ons is het belangrijkste resultaat dat we veel gezonder leven, bewuster zijn in de keuzes die we maken en daardoor ook veel bewuster leven. Dit was ons alleen nooit gelukt!

Bianca


'Het trainen bij Move To Improve heeft mij vertrouwen gegeven in mijn eigen kracht, zowel mentaal als fysiek'

Benieuwd naar Tessa haar verhaal? Lees hier meer

Eigenlijk rommelde ik al jaren maar wat aan op het gebied van voeding en sport. Ik wilde wel fit worden, maar het mocht niet te veel moeite kosten en de motivatie was van korte duur. Toen ik eind 2018 aan een nieuwe baan begon, was ik ontevreden over mijn uiterlijk en absoluut niet fit. In de middag had ik standaard een flinke energiedip waarna het niet meer lukte productief te zijn.

Ik was de moeheid zat en nam contact op met Marco. Na een prettige intake werd ik gekoppeld aan Zoë als personal trainer. Dat was het begin van een ‘nieuwe Tessa’. Zoë geeft uitgebreide voedingsadviezen en de middagdip was binnen no time verleden tijd. Elke week opnieuw daagt zij mij met nieuwe oefeningen uit om uit mijn comfortzone te stappen. Hierdoor is sporten veranderd van iets wat ik niet kon, in iets waar ik energie van krijg. 

Het trainen bij Move to Improve heeft mij vertrouwen gegeven in mijn eigen kracht, zowel mentaal als fysiek. Het is een investering in mijzelf met een duurzame verandering in leefstijl als resultaat. Eind 2018 gaf ik als doel op dat ik fitter wilde worden en, als het kon, 5 kilo afvallen voor het einde van 2019. Die 5 kilo werden er 10 en ik ben fitter dan ooit. Ik wil van 2020 een net zo’n succesvol sportjaar te maken. Onder begeleiding van Zoë weet ik dat dit gaat lukken!

Tessa (24)

'Op dit moment ben ik 50 kg afgevallen en voel mij zowel fysiek als mentaal zoveel beter!'

Benieuwd naar Lisa haar verhaal? Lees hier meer

Mijn naam is Lisa. Ik begon met personal training, omdat het voor mij echt nodig was om af te vallen en daarnaast wilde ik lekkerder in mijn vel komen te zitten. Ik wist dat als ik echt wilde afvallen, ik iemand nodig had die een stok achter de deur voor mij was. Door te zoeken op internet kwam ik bij MOVE TO IMPROVE terecht.

Tijdens de kennismaking met Marco voelde ik mij al meteen op mijn gemak en wist ik dat dit bij mij zou gaan passen. Hij bracht mijn hulpvraag goed in kaart en koppelde mij aan Carlo, waarbij ik nu twee keer in de week train. Carlo zorgt er voor dat ik zowel tijdens de training, maar ook daarbuiten, 100% voor mijn doelen ga. Op een fijne manier zorgt hij ervoor dat ik elke keer weer een stapje harder ga en hij begeleidt me bij mijn voeding; daar had ik in het begin de meeste moeite mee. Ik wist wel wat gezond is en wat niet, maar door de coaching weet ik nu beter wat goed is voor mijn lichaam; wat werkt en resultaat geeft.

In korte tijd merkte ik al veranderingen aan mezelf. Had ik voorheen moeite met een stukje rennen met de hond en was ik buiten adem, nu ren ik moeiteloos dubbel zo hard. Ik voel me veel zelfverzekerder en energieker.

Op dit moment ben ik 50 kg afgevallen en voel mij zowel fysiek als mentaal zoveel beter! Aan het begin viel ik heel veel en snel af, nu gaat dat wat langzamer maar het blijft een mooie lijn die naar beneden gaat. Dit komt allemaal door de professionele begeleiding en de motiverende berichten die ik kreeg over hoe goed ik bezig ben. We zijn er nog niet, maar zonder deze goede begeleiding was het mij nooit gelukt. Bedankt!


‘Ik word zowel fysiek als mentaal sterker met dank aan de trainingen van Move To Improve’

Benieuwd naar Jeroen zijn verhaal? Lees hier meer

Mijn naam is Jeroen Korteland en ik leid een dynamisch leven met een geweldig gezin en een uitdagende functie binnen de financiële dienstverlening. Na het werk heb ik eigenlijk weinig zin om nog naar een sportschool te gaan. Maar ik wil wel wat doen. Lekker bewegen met het doel om in mijn pakken te blijven passen. Om die reden, heb ik gekozen voor de inzet van een personal trainer. Via mijn netwerk leerde ik Marco kennen. Tijdens onze kennismaking werd ik steeds enthousiaster. Een professionele intake met een anamnese en metingen waren de start van een geweldig traject. We hebben samen reële doelen gesteld en daar allebei commitment aan gegeven.

Marco pakt een en ander vanuit de basis aan. Vanuit een sterke basis komt de rest. Alle elementen komen in de training terug; coördinatie, kracht, stabiliteit, houding en uithoudingsvermogen. Alles gebeurt doordacht en met een reden. Niet zomaar een paar oefeningen maar heel doelmatig. Marco bereidt de trainingen goed voor en geeft ook oefeningen voor de buiten sessies om. Marco heeft een enthousiaste houding en zal altijd en stap extra zetten. Een echte motivator! En dat is soms nodig tijdens de trainingen die, geheel naar mijn wens, best pittig kunnen zijn. Marco geeft ook aanvullende adviezen over onder andere voeding of de aanschaf van wat eigen sport materialen. Het is eigenlijk best een beetje verslavend. Ik word zowel fysiek als mentaal sterker met dank aan de trainingen van Marco van Move To Improve!


‘Ik voel me niet alleen fitter, maar ook sterker en zelfbewuster’

Benieuwd naar Linda haar verhaal? Lees hier meer

Mijn naam is Linda. Ik ben getrouwd met Arjen. Naast een druk gezinsleven met onze 2 sportieve dochters ben ik intern begeleider op een basisschool. Sporten heb ik altijd gedaan. Door lichamelijke klachten ben ik noodgedwongen op zoek gegaan naar professionele begeleiding. Na wat uitzoekwerk ben ik bij Move To Improve uitgekomen. Tijdens het kennismakingsgesprek heeft Marco goed geluisterd naar mijn hulpvraag. Ik wilde lekkerder in mijn vel komen te zitten. Letterlijk èn figuurlijk. Na het gesprek werd een plan opgesteld dat bestond uit trainingen en begeleiding op voedingsgebied. Ik besloot de trainingen samen met mijn man te gaan doen. De eerste maanden hebben wij personal training gedaan in combinatie met small group training. Dit beviel erg goed. De aandacht die er voor je is en de controle op het goed uitvoeren van de oefening heb ik als zeer prettig ervaren. Daarnaast zorgt de trainer altijd ervoor dat je net dat stapje extra doet. Daar waar ik normaal allang zou zijn gestopt ging ik nu door. En dat is waar je het verschil maakt! Na een paar maanden zijn wij volledig overgegaan naar de small group training. Een groep van maximaal 4 gemotiveerde sporters. Erg leuk! Ook al ben ik erg moe toch kom ik 2 a 3x per week van die bank af om mij in het zweet te werken. Die stok achter de deur heb ik nodig. Het is fijn een trainer te vinden bij wie je je op je gemak voelt en graag komt. De sportruimte is goed gefaciliteerd met goede apparatuur. Het is zeer prettig dat Marco altijd te bereiken is voor vragen omtrent voeding. Hij doet er alles aan je te helpen je doel te bereiken. Het doel voor mij is bereikt. Ik zit lekker in mijn vel en ben het sporten dan ook echt leuk gaan vinden. Voel me niet alleen fitter, maar ook sterker en zelfbewuster. Inmiddels train ik twee jaar bij Marco en dat voelt goed. Kortom, ik kan Move To Improve zeer zeker aanbevelen als je op zoek bent naar goede begeleiding op het gebied van sport en voeding!

'Strak in mijn trouwpak en de Mudmasters 18 km uitgelopen!'

Benieuwd naar Gerben zijn verhaal? Lees hier meer

Mijn naam is Gerben. Ik heb lang rugby gespeeld op een fanatiek niveau en kon daar alles in kwijt wat ik wilde, zowel fysiek als qua team en het elkaar uitdagen. Toen ik daar mee moest stoppen vanwege een nekblessure, kon ik de uitdaging en motivatie niet meer vinden om te gaan sporten. Niets voelde zo goed als rugby en mezelf motiveren om dan maar te gaan hardlopen of naar de fitness te gaan lukten niet omdat het gewoon niet mijn soort van sporten is dacht ik. Het nadeel was wel dat mijn sportieve lijf aardig begin te groeien en wel op de verkeerde plekken. Op zo een manier dat het mij begon tegen te staan en het mij zelfs in de weg begin te zitten. Ik was namelijk ondernemer met veel projecten op mijn bord en vroeg veel van mezelf. Ik merkte dat ik steeds minder scherp was, dik begin te worden en minder energie. Toen kwam ik Marco op precies het goede moment tegen. In het begin was ik wat sceptisch over een personal trainer maar al snel zag ik dat hij het echt serieus aanpakte.

Meten, samen doelen stellen en mij uitdagen. In de sessies deden wij veel verschillende oefeningen en elke keer keek hij wat mij het meest motiveerde of wat ik nodig had. Het voelde alsof ik een rugbymaatje had (alhoewel hij het nooit gespeeld had). Iemand die het beste uit je haalt, door naast je te staan en je ook te coachen om het beste uit jezelf te halen. Dat doet hij op zo een manier dat jij je veilig voelt maar wel jezelf fysiek leert kennen. Na enkele weken merkte ik al echt een verschil. Ik was scherper, voelde mij fitter en had meer energie. Samen hebben wij ons ingeschreven voor een aantal events zoals de MudMasters. Dat soort events waren dan een tussenstation in de doelen die ik stelde. Mijn mooiste overwinning? Dat ik strak in mijn trouwpak zat en een tijd later de 18km MudMasters gelopen heb en ik kon er nog van genieten ook.

Niet alleen zorgde Marco voor de fysieke training, hij stond mij ook bij op het gebied van voeding, tips om er echt een lifestyle van te maken en met motiverende berichtjes. Wil je doelen halen, meer energie, zelf je uitdagingen halen en jezelf verbazen, net even buiten je comfortzone werken (maar niet in je stresszone) en echte progressie maken op jouw niveau? Dan zou ik kiezen voor Marco met zijn bedrijf Move To Improve! Nog steeds doe ik oefeningen, trainingen en voeding die ik van hem geleerd heb. “it has nog been a diet of one night in the gym. It has been a lifestyle change!”  Dank je wel Marco!

‘Ik had nooit verwacht dat ik zoveel plezier in het sporten zou krijgen’

Benieuwd naar Arnoud zijn verhaal? Lees hier meer

Trainen op een zonnige ochtend is het ideale begin van mijn (werk)dag. In mijn eentje sporten werkte niet. De motivatie ontbreekt, terwijl samen competitief zijn wel heel fijn is.

Mijn naam is Arnoud Muller, ik ben verbonden als makelaar/eigenaar aan ERA Hoofddorp. Trainen met Marco was voor mij de uitkomst om toch, naast mijn drukke job een goed trainingsritme te vinden. Ik ontmoette Marco als een vrolijke en enthousiaste, maar vooral sportieve personal trainer op een netwerkontbijt. We hebben na drie proeflessen een persoonlijk programma opgesteld, waarbij het zwaartepunt lag bij mijn conditieverbetering. Marco maakte het niet uit of ’s morgens om 8.30 uur getraind wordt, een keer tussendoor, of op een avond na werktijd. Hij zette zich op elk moment in voor mijn persoonlijke conditieverbetering. Mijn trainingen vinden grotendeels buiten plaats. Wij kozen elke woensdagochtend voor de locatie van de Toolenburgse Plas in Hoofddorp. De trainingen bestaan uit hardlopen en oefeningen met betrekking tot krachttraining. We zijn veel bezig geweest met eigen lichaamsgewicht, TRX Suspension Trainer, Kettlebelts, touwen en bokstraining.

Marco motiveerde mij op een goede manier. Waarbij hij de grens van mijn uithoudingsvermogen steeds verder verlegde, zonder dat ik het door heb gehad. Mijn vooruitgang merkte ik duidelijk tijdens een test, waarbij ik 3 kilometer om de plas heen rende binnen 14 minuten. Hij zegt altijd: “vanuit een sterke basis komt de rest”. De basis ligt er nu. We hebben samen voor de toekomst reële doelen gesteld en daar allebei onze commitment aan gegeven. Marco en zijn team hebben een enthousiaste houding en zullen altijd en stap extra zetten. Ik had nooit verwacht dat ik zoveel plezier in het sporten zou krijgen.

Mijn vrouw vind me (nog) fitter en is blij als ik weer met enthousiaste verhalen thuis kom na de training. Marco je bent een kanjer!


‘13 kilo afgevallen. Ik voel me nu gezonder en zit lekkerder in mijn vel!

Benieuwd naar Willeke haar verhaal? Lees hier meer

Mijn naam is Willeke van Klaveren. Ik ben in juni begonnen met personal training bij Marco. Mijn doelstelling was om ongeveer tussen de 10 en 15 kilo af te vallen. De reden hiervan was om wat gezonder in het leven te gaan staan en me lekkerder in mijn vel te gaan voelen. Met de start van de training was ik zeer gemotiveerd en daarom lukte het mij ook met behulp van een persoonlijk voedingsplan, dat Marco heeft samengesteld om mij aan de gezonde voeding te houden. Ik merkte dat ik gezond eten eigenlijk heel lekker vond, met de juiste bereidingen en combinaties van eten. Daarbij begon ik ook met 2 keer in de week sporten bij Marco in zijn trainingsruimte. Hier trainde ik mijn uithoudingsvermogen en mijn spieren. Tevens heb ik een trainingsschema voor thuis meegekregen. Doordat ik wekelijks begon af te vallen, werd ik steeds enthousiaster en door Marco zijn input tijdens de trainingen, maar ook tussendoor, door middel van berichtjes bleef ik gestimuleerd.

Ik ben in totaal meer dan 13 kilo afgevallen bij Marco. Ik ben er nog niet, maar nu is het aan mij zelf om verder in het leven aan mijn gezondheid te werken. In het begin had ik het idee, nu even een aantal maanden hard trainen en dan ben ik er. Maar dat is niet zo, het is een verandering van je eigen levenswijze en de trainingen bij Marco zijn een leerzame manier om het daarna alleen te gaan doen. Doordat ik bij Marco kennis heb gekregen van bepaalde krachttrainingen en manieren om steeds jezelf uit te dagen, ben ik weer het juiste pad op gestuurd en kan ik nu zelfstandig aan de slag. Ik weet wel dat zonder het duwtje in de rug van Marco, ik niet zoveel had kunnen afvallen uit mezelf. En ja, ik voel me nu gezonder en lekkerder in mijn vel!

‘Now my injuries are all gone. I can 100% focus on training muscles and it feels so good!’

Benieuwd naar Lixoa zijn verhaal? Lees hier meer

My name is Lixiao Zhang, I came from China and I live in The Netherlands for couple of years. I’m 31, I love sports, I found Marco’s Move To Improve around June/July 2017, and until now I’ve been training with Marco for one year and I will definitely continue training with him!

I used to work out myself at gym, but it turned out not very effective and a lot of injuries. I broke my arm, my back and my knees. At beginning I didn’t expect that much from Move To Improve, because I thought I had a lot of injuries and nobody can help me. But Marco’s professional knowledge and skills really shocked me and help me seriously a lot! He taught me how to correctly position my body without injury, how to recover my existing injuries, and meanwhile guided me how to effectively train the muscles. Now my injuries are all gone, I can 100% focus on training muscles and it feels so good!

During my training with Marco, I really feel he is not a “ordinary” coach, he didn’t just “counting numbers” for you, but he really design different programs depends on different situation. Not like many other coaches asking you to do the same chest press for the rest of your life, Marco also requires chest press, but depending on different level/condition, he gives variations of check press! He makes sure your body is trained from all angles!

I can proudly announce my results after about 5 month training with Marco: my  weight dropped from 78kg to 71kg, my waist circumference dropped from 97cm to 81cm! Muscle line is much more visible. I can’t even wait to train more with Marco!

In short, for these reasons you should come to Move To Improve: professional, dedication and effective!

‘De 6 maanden training heeft mij eigenlijk weer mijn leven terug gegeven!'

Benieuwd naar Dennis zijn verhaal? Lees hier meer

Mijn naam is Dennis Bokking, 45 jaar, en een zoon van twee en een half jaar oud.

Eind 2016 ging het bedrijf failliet waar ik werkzaam was en werd overgenomen door een grote zorginstelling uit Amsterdam. Ik kreeg een nieuw contract aangeboden en mocht op het hoofdkantoor mijn werkzaamheden verrichten. Ik zag kansen en er was volop toekomstperspectief. Helaas was dit van korte duur, door een hersenvliesontsteking en een bloedvergiftiging kwam ik op de intensive care terecht van het VUMC. Na 24 uur in coma te hebben gelegen werd ik gelukkig uit mijzelf wakker en kon toen gaan werken aan mijn revalidatie. Ik had geluk gehad. Ik leefde nog. Het revalidatieproces was pittig zowel fysiek als mentaal. Al gauw snapte ik dat ik hierbij hulp nodig had. Op verschillende gebieden kreeg ik professionele hulp.

Sporten loopt als een rode draad door mijn leven, ook op dit gebied moest ik bij nul beginnen. Of liever gezegd min 10…..het vertrouwen in mijn eigen lichaam was weg. Ook geen idee hoe ik dit moest aanpakken. Toen kwam ik op de website van Move To Improve, zag het mobiele nummer van Marco en al gauw had ik een afspraak voor een intake. Marco was zorgvuldig en wilde van alles weten, ik wilde eigenlijk zsm aan de slag. Marco maakte al snel duidelijk wat belangrijk was…..een duidelijk doel….een goed schema……..juiste voeding……maar vooral duidelijke verwachtingen. Ik wilde graag dat Marco mij zou helpen om het vertrouwen in mijn lichaam te herstellen door middel van intensieve training.  Daar waar nodig afremmen en ook mij af en toe tot het randje brengen. Dat was spannend………….maar door een goede opbouw was ik na 6 maanden zo blij met de progressie die we samen hadden gemaakt. Ik was nu in staat om zelf verder te trainen zonder angst voor fysieke complicaties.

De 6 maanden training heeft mij eigenlijk weer mijn leven terug gegeven. Marco was hierin zeker een motivator en met de nodige belangrijke kennis. Ik had dit veel eerder moeten doen!!! Marco bedankt.

‘Ik heb nog nooit zo effectief gesport. De beste investering die ik in tijden in mezelf heb gedaan’

Benieuwd naar Susan haar verhaal? Lees hier meer

Na de bevalling van mijn dochter had ik behoorlijk veel last van mijn rug, bekken en vooral algehele zwakheid door bloedverlies. Ik ging op zoek naar een manier om zo snel mogelijk mijn energieniveau op peil te krijgen en fysiek weer sterk te worden, zodat ik na mijn zwangerschapsverlof weer aan het werk zou kunnen. Ik sportte wel al regelmatig vóór mijn zwangerschap en bevalling, maar het was duidelijk dat ik meer begeleiding en advies nodig had om op een verantwoorde manier weer fit te worden. Na een zoektocht op Internet kwam ik op de website van Marco terecht en een paar dagen later had ik mijn intakegesprek. Ik kreeg meteen een goed gevoel bij de professionele manier waarop Marco zich een beeld vormde van mijn specifieke situatie, dus een week later gingen we samen aan de slag.

Ik heb in totaal drie maanden personal training gehad en het is de beste investering die ik in tijden in mezelf heb gedaan. Marco zorgt ervoor dat je het uiterste uit jezelf haalt en nét even dat stapje verder gaat dan je zou doen als je zonder begeleiding sport. De trainingen zijn pittig, maar Marco zorgt er altijd voor dat je verantwoord bezig bent en je lichaam niet téveel belast. Ook zijn de trainingen afwisselend en nooit saai, ik keek er altijd weer naar uit om te gaan.

Marco is heel prettig om mee te trainen, hij blijft je motiveren en het is nog gezellig ook. Maar het aller belangrijkste: ik heb nog nooit zo effectief gesport. Binnen anderhalve maand had ik de conditie terug van vóór mijn zwangerschap en na twee maanden kon ik probleemloos weer aan het werk. Sporten bij Move To Improve: ik kan het iedereen aanraden!

Susan K. 

'Ik merkte dat ik sterker begon te worden en ook in de metingen was het resultaat terug te zien'

Benieuwd naar Jennifer haar verhaal? Lees hier meer

Mijn naam is Jennifer. Net voor de zomer heb ik met Marco een intakegesprek gehad en al snel had hij voor me een sportmaatje gevonden, zodat ik samen met iemand kon trainen. Na een fijn gesprek heb ik vrij snel een beslissing gemaakt. Lets do this!

Een paar dagen later ontmoette ik onze trainer Zoë. Ik was best een beetje nerveus, want door alle metingen word je wel even met je neus op de feiten gedrukt. Gelukkig voelde ik mij meteen bij Zoë op mijn gemak. Samen met mijn sportmaatje ging het dan toch echt beginnen. Ik vond het best zwaar en mijn lichaam liet mij af en toe toch wel een beetje in de steek. Gelukkig heeft Zoë mij hier super mee geholpen en gesteund. Dankzij haar heb ik kunnen doorzetten en ging ik tot het uiterste! Na een paar weken merk je dat je sterker begint te worden. En ook bij de metingen was het resultaat te terug te zien.

6 maanden verder heb ik een behoorlijk avontuur achter de rug. Door de leuke en uitdagende trainingen van Zoë ben ik bijna 10 kilo kwijt, is er 16 cm van mijn buikomvang af en draag ik bijna 3 kledingmaten kleiner. Ook heb ik zichtbaar spieren gekregen. Dat is zo leuk om te zien. Het is bijna onwerkelijk als je bedenkt dat je in het begin een enkele squat al moeilijk vond en je nu met 50 kilo in je nek staat te squatten.

Het was zeker niet altijd makkelijk, maar door de goede lessen in zowel voeding en sport én in het mentale aspect, heb ik veel geleerd. Ook heb ik super veel lol gehad. Hierdoor bouw je tegelijkertijd een vriendschappelijke band op met je trainer. En zoals Zoë zelf altijd zegt: ‘Once a personal trainer, always a personal trainer’.

'Mede dankzij het trainen bij Move To Improve heb ik zelfverzekerd het ja-woord kunnen zeggen!'

Benieuwd naar Annelies haar verhaal? Lees hier meer

Mijn naam is Annelies. Inmiddels getrouwd met Remco. Jarenlang probeerde ik zelfstandig kilo’s kwijt te raken door meer te bewegen en te letten op het snoepen. In mijn eentje lukte het me maar niet om het gewenste resultaat te bereiken.En met een stok achter de deur, een huwelijksaanzoek, moest het er nu naar echt van komen.

Na een intakegesprek met Marco wist ik dat het deze keer anders zou zijn. We hebben een plan gemaakt voor in hoeveel maanden ik op mijn gewenste gewicht wilde zijn. En door wekelijks te meten en wegen wist ik of ik op koers lag of dat ik nog een stapje harder moest lopen. Ik vind sporten heerlijk, maar ik houd ook van lekker eten. Dankzij Marco en zijn team heb ik inzicht gekregen wat eten met je doet als je wilt afvallen. Een eetdagboek heeft mij echt geholpen. En ook al heb ik de foodapp niet elke dag ingevuld, ik weet nu wel dat alles wat je eet consequenties heeft voor wat je wilt bereiken voor je gewicht. De trainingen heb ik als prettig en erg intensief ervaren, waardoor ik aan het eind van de training ook echt hebt gevoeld dat ik weer een stapje dichterbij mijn doel was. Dat motiveert!

Mede dankzij het trainen bij Move To Improve heb ik op 20 juli dit jaar zelfverzekerd het ja-woord kunnen zeggen!

Nogmaals dank team Move To Improve!!

‘Ik word zowel fysiek als mentaal sterker met dank aan de trainingen van Move To Improve’

Mijn naam is Jeroen en ik leid een dynamisch leven met een geweldig gezin en een uitdagende functie binnen de financiële dienstverlening. Na het werk heb ik eigenlijk weinig zin om nog naar een sportschool te gaan. Maar ik wil wel wat doen. Lekker bewegen met het doel om in mijn pakken te blijven passen.

Lees meer

Mijn naam is Jeroen Korteland en ik leid een dynamisch leven met een geweldig gezin en een uitdagende functie binnen de financiële dienstverlening. Na het werk heb ik eigenlijk weinig zin om nog naar een sportschool te gaan. Maar ik wil wel wat doen. Lekker bewegen met het doel om in mijn pakken te blijven passen. Om die reden, heb ik gekozen voor de inzet van een personal trainer. Via mijn netwerk leerde ik Marco kennen. Tijdens onze kennismaking werd ik steeds enthousiaster. Een professionele intake met een anamnese en metingen waren de start van een geweldig traject. We hebben samen reële doelen gesteld en daar allebei commitment aan gegeven.

Marco pakt een en ander vanuit de basis aan. Vanuit een sterke basis komt de rest. Alle elementen komen in de training terug; coördinatie, kracht, stabiliteit, houding en uithoudingsvermogen. Alles gebeurt doordacht en met een reden. Niet zomaar een paar oefeningen maar heel doelmatig. Marco bereidt de trainingen goed voor en geeft ook oefeningen voor de buiten sessies om. Marco heeft een enthousiaste houding en zal altijd en stap extra zetten. Een echte motivator! En dat is soms nodig tijdens de trainingen die, geheel naar mijn wens, best pittig kunnen zijn. Marco geeft ook aanvullende adviezen over onder andere voeding of de aanschaf van wat eigen sport materialen. Het is eigenlijk best een beetje verslavend. Ik word zowel fysiek als mentaal sterker met dank aan de trainingen van Marco van Move To Improve!


"Ik voel me beter en tevredener. Ik waardeer het leven weer."

“Ik besefte dat ik al een behoorlijke tijd mezelf niet meer was. Ik voelde mij verantwoordelijk voor alles en iedereen en cijferde mijzelf daarbij helemaal weg. Ik voelde mij niet gelukkig, had geen energie en was absoluut niet tevreden met mijzelf en mijn lichaam.”

Lees meer

Erna, 45 jaar en beroep politieambtenaar.
Persoonlijk doel: meer grip op leven, lichaam en zelfbewustzijn

“HET ROER MOEST. De beslissing om met een personal trainer een traject in te gaan is de beste beslissingen van mijn leven. Ik besloot om samen met mijn tweelingzus bij Marco te gaan trainen.

Marco dringt door tot de kern van de zaak en zet je aan tot echt veranderen, verbeteren en herontdekken van jezelf en je lichaam. Door de trainingen, voedingsadviezen en verandering in onze eetgewoontes, staan wij positiever in het leven dan voorheen. Mijn zus en ik zijn beiden een aantal kilo’s lichter en een aantal centimeters in omvang kwijt. Wij voelen ons hierdoor beter en hebben MEER ENERGIE.

Na elke training werden we nog gemotiveerder. De trainingen waren pittig, maar er was ook ruimte voor lol.

Ik voel me beter en tevredener. Ik waardeer het leven weer.”

"Ik heb nog nooit zo effectief gesport"

“Na de bevalling van mijn dochter had ik behoorlijk veel last van mijn rug, bekken en vooral algehele zwakheid door bloedverlies. Ik ging op zoek naar een manier om zo snel mogelijk mijn energieniveau op peil te krijgen en fysiek weer sterk te worden, zodat ik na mijn zwangerschapsverlof weer aan het werk zou kunnen.”

Lees meer

“Ik sportte wel al regelmatig vóór mijn zwangerschap en bevalling, maar het was duidelijk dat ik meer begeleiding en advies nodig had om op een verantwoorde manier weer fit te worden.

Na een zoektocht op Internet kwam ik op de website van Marco terecht en een paar dagen later had ik mijn intakegesprek. Ik kreeg meteen een goed gevoel bij de professionele manier waarop Marco zich een beeld vormde van mijn specifieke situatie, dus een week later gingen we samen aan de slag.

Ik heb in totaal drie maanden personal training gehad en het is de beste investering die ik in tijden in mezelf heb gedaan. Marco zorgt ervoor dat je het uiterste uit jezelf haalt en nét even dat stapje verder gaat dan je zou doen als je zonder begeleiding sport. De trainingen zijn pittig, maar Marco zorgt er altijd voor dat je verantwoord bezig bent en je lichaam niet téveel belast. Ook zijn de trainingen afwisselend en nooit saai, ik keek er altijd weer naar uit om te gaan.

Marco is heel prettig om mee te trainen, hij blijft je motiveren en het is nog gezellig ook. Maar het allerbelangrijkste: ik heb nog nooit zo effectief gesport. Binnen anderhalve maand had ik de conditie terug van vóór mijn zwangerschap en na twee maanden kon ik probleemloos weer aan het werk. Sporten bij Move2Improve: ik kan het iedereen aanraden!”

Susan K. 

"Marco is doelgericht, enthousiast en heeft veel kennis van trainingsmethoden, voeding en het lichaam"

“Om eerlijk te zijn moest ik erg wennen aan het idee van een Personal Trainer. Achteraf ben ik heel blij dat ik hiervoor heb gekozen want ik heb met heel veel plezier met Marco getraind.

Lees meer

“Na de uitgebreide intake ben ik gestart met drie 1-op-1 sessies. De trainingen waren zeer gevarieerd; van conditioneel tot kracht maar voor mij sprong het kick boksen eruit.

Na de 3 sessies ben ik dan ook overgestapt op alleen kick boksen. Het 1 op 1 boksen met Marco was voor mij de perfecte combinatie; super goede conditietraining, goed voor de lenigheid reactievermogen en spierversterking. Grote voordeel vind ik dat je alle spiergroepen traint.

Marco weet je op een leuke en afwisselende manier te motiveren. Hij is doelgericht, enthousiast en heeft veel kennis van trainingsmethoden, voeding en het lichaam.

Annemieke Schonhuth

"Stevige inspanningen en een perfecte coaching vanuit Marco hebben gezorgd voor prachtige prestaties"

“Wij zijn Herman Spilker en Leonie Borneman, uitkomend in de hoofdklasse Standaard van Nederland en in de Freestyle Standaard. In het najaar van 2012 zijn wij begonnen met de planning voor de nationale kampioenschappen. Omdat alles in ons leven draait om stijldansen en wij dansen benaderen als topsport was de keuze om te gaan samenwerken met een personal trainer snel gemaakt.”

Lees meer

“In het eerste gesprek dat wij hebben gevoerd met Marco was de wederzijdse interesse snel gewekt. Voor beide partijen was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Sport specifieke oefeningen, krachttrainingen en conditie wisselenden zich af in de daar op volgende maanden. Stevige inspanningen en een perfecte coaching vanuit Marco hebben gezorgd voor prachtige prestaties. Uiteraard hebben wij besloten de samenwerking voort te zetten voor het komende seizoen.

Duidelijke doelen, heldere afspraken, meetbare resultaten gecombineerd met een grote motivatie maken Marco tot de ideale coach bij het behalen van onze resultaten!”

Herman Spilker en Leonie Borneman

"Trainingen zijn intensief maar door de afwisselingen in oefeningen blijft het leuk"

“Na een ernstig snowboard-ongeluk heb ik 2,5 jaar niet kunnen sporten. Niet alleen al m’n spierkracht was verdwenen, maar ook het vertrouwen in m’n lichaam. Via mijn fysiotherapeut bij Marco terechtgekomen en samen een plan opgesteld om m’n lijf weer terug te krijgen.”

Lees meer

“Na 3 maanden 2x per week trainen met Marco kan ik zeggen dat het vertrouwen terug is en ik het weer aandurf om weer te gaan snowboarden en kitesurfen. Zijn trainingen zijn intensief maar door de afwisselingen in oefeningen blijft het leuk. Marco is een fijn persoon om mee te werken, waar ruimte is om het programma volledig op jou af te stemmen.”

Stefan B.

‘Ik heb nog nooit zo effectief gesport. De beste investering die ik in tijden in mezelf heb gedaan’

“Mijn naam is Heike Hüsener, en ik train nu sinds een jaar bij Move2Improve. Ik moet zeggen de eerste overwinning was om een email te sturen omdat ik twijfels had of ik het moest doen of niet. Maar na mijn eerste ontmoeting met Marco Meuwese was ik meteen gerust gesteld.”

Lees meer

“Er was meteen een klik, geen afstandelijke sfeer, in tegendeel. Hij luistert goed naar mijn wensen en past zijn training altijd op mij aan. Ook op een dag waar ik mij niet zo fit voel of zin heb haalt hij mij nog steeds over om maximaal te presteren. Het is nooit saai, want er is altijd een afwisselend trainingsschema. Vroeger ging ik sporten op de sportschool maar in de loop van de tijd had ik er geen zin meer in, omdat het saai werd en ik geen vooruitgang boekte. Voor het eerst ga ik graag sporten ook al is het soms moeilijk. Na het trainen voel ik me super goed!

Sinds ik kies voor personal training voel ik mij niet alleen fitter, maar ook sterker en zelfbewuster. Move2Improve is een aanrader voor iedereen! Je hebt de aandacht en het persoonlijk advies van een professionele trainer. Ik ben blij dat ik deze stap heb gemaakt.”

Heike Hüsener

"Ik had nooit verwacht dat ik plezier in het sporten zou krijgen!"

“Ik heb ruim een jaar met Marco getraind. En ben in totaal 30 kilo afgevallen! Aan het begin had ik echt een hekel aan sporten, ik kon me er echt niet toe zetten. Maar toen ik met Marco trainde kreeg ik er plezier in!”

Lees meer

“Ik keek zelfs uit naar de trainingen! De sessies waren altijd erg afwisselend. Tijdens de training kreeg ik goede tips zodat ik de oefening nog beter uit kon voeren, maar ook qua voeding heeft Marco mij erg geholpen! Ik had nooit verwacht dat ik plezier in het sporten zou krijgen! Ook als het even tegen zat lukte het Marco toch om mij weer te motiveren! De persoonlijke aandacht is erg fijn! Ik kon altijd alles vragen. Zonder Marco was het mij waarschijnlijk niet gelukt om die kilo’s kwijt te raken!”

Ramona B.

"Marco is een professionele en betrokken Personal Trainer en heeft mij gemotiveerd om mijn doelstelling te gaan halen"

“Mijn eerste gesprek met Marco was in februari 2012. Ik wilde gaan sporten met als doel om 30 kilo af te vallen om beter in mijn vel te zitten. Mijn motivatie was een inspannende 3 weken durende reis naar Afrika!”

Lees meer

“Mijn conditie moest ook drastisch worden verbeterd. Naar een sportschool werkte voor mij niet, vandaar dat ik Marco heb benaderd. Marco is een professionele en betrokken Personal Trainer en heeft mij gemotiveerd om mijn doelstelling te gaan halen. Inmiddels ben ik mede door zijn hulp en goede trainings- en voedingsprogramma 23 kilo kwijt en heb ik een vakantie naar Afrika gehad om nooit te vergeten! Een afwisselend programma , motiverende houding en enthousiasme van Marco heeft mij erg gestimuleerd! Telkens weer krijgt Marco mij een stapje verder om mijn doel te behalen. Nu nog 7 kilo!!!!

Kortom, iemand die ik kan aanbevelen als je op zoek bent naar een stuk begeleiding binnen sport, voeding en leefstijl.”

Maurits Wouters

 

VOOR ——————————NA

"Mijn grootste winst vond ik echter dat ik het plezier in het sporten weer terugkreeg "

“Mijn naam is Robèr van der Lans, 44 jaar oud en sinds 2001 eigenaar van een plantenkwekerij. Tot die tijd bestond een groot deel van mijn vrije tijd uit sporten. Voetbal, Basketbal en hardlopen waren activiteiten die ik graag deed. Sinds de start van mijn eigen kwekerij is het sporten steeds meer op de achtergrond geraakt. Ik moest keuzes maken en ik koos meer en meer voor mijn bedrijf en mijn gezin.”

Lees meer

“In de beginjaren bestonden de werkzaamheden van de kwekerij vooral uit fysieke arbeid zodat ik nog wel op conditie bleef, maar in de loop der jaren groeide de kwekerij en was ik steeds meer op kantoor te vinden. Ieder jaar werd ik 1-2 kilo zwaarder en de avonden bestonden vooral uit werken en aansluitend op de bank hangen.

Twee jaar geleden had ik daar genoeg van en wilde ik van de bank af komen en weer wat gaan sporten, maar ik wist niet goed hoe te beginnen. Ik ben toen in contact gekomen met Marco en vanaf dat moment zijn er veel dingen veranderd. Ten eerste ging ik veel gezonder eten door de voedingsadviezen. Dat was in het begin best moeilijk maar na een poosje kreeg ik daar een ritme in. Vaker eten, kleinere porties, de juiste combinaties en uiteraard minder snoepen zorgden er voor dat ik heel snel wat kilo’s kwijtraakte. Na 3 maanden was ik 11 kilo afgevallen en 15 cm buikomvang kwijt. Ten tweede ging ik door de trainingen van Marco ook fysiek snel vooruit. De trainingen waren in mijn beleving altijd erg zwaar en samen zorgden we er voor dat het uiterste uit mijzelf werd gehaald. Ik hoefde eigenlijk alleen maar mijn best te doen en Marco bepaalde wát we gingen doen en hij probeerde om mij net die paar herhalingen meer te laten doen dan dat ik zelf zou kunnen. En laat hem die progressie nou net in die laatste herhalingen zitten…

Mijn grootste winst vond ik echter dat ik het plezier in het sporten weer terugkreeg en dat ik het basketballen en het voetballen, weliswaar op veteranenniveau, weer heb opgepakt. Na een half jaar kon ik mij weer aardig meten aan mijn leeftijdsgenoten.

In totaal heb ik zo’n 1,5 jaar bij Marco getraind. Voor mij was het altijd een uur inspannen en ontspannen. Ik kan wel zeggen dat ik door Marco anders naar de voeding ben gaan kijken en dat ik weer graag op het sportveld loop of alleen in het bos. Via deze weg wilde ik Marco dan ook bedanken en als ik in de toekomst weer nieuwe sportieve doelen wil bereiken weet ik Marco ook zeker weer te vinden.”

Groeten,

Robèr van der Lans

"Een prima ervaring die voor herhaling vatbaar is!"

“Marco heeft me 6 maanden lang perfect begeleid. Hij heeft me laten kennismaken met vele verschillende oefeningen en hulpmiddelen die mij geholpen hebben om mijn conditie en kracht te verbeteren.”

Lees meer

Zijn persoonlijke begeleiding tijdens de lessen is vriendelijk, betrokken maar ook gedreven. Kortom een prima ervaring die voor herhaling vatbaar is!”

Gerry van Gent

"Ik ging elke keer weer met een voldaan gevoel naar huis"

“Al jarenlang had ik een abonnement bij de sportschool. Het aantal keren dat ik per week ging sporten was erg wisselend. Soms ging ik weken niet. Ik had een slechte conditie en zat niet lekker in mijn vel. Na een zoektocht op internet kwam ik bij Move2improve terecht.”

Lees meer

“Ik werd aangestoken door het enthousiasme van Marco en besloot met hem samen aan mijn doelen te werken. Ik wilde beter in mijn vel gaan zitten door gezonder te gaan eten en een strakker lichaam. Ik had Marco daarvoor nodig want zelf kon ik daar geen balans in vinden en ik had iemand nodig die mij motiveerde en deskundig was op dit gebied.

In totaal heb ik 6 maanden wekelijks getraind bij Marco. De trainingen zijn erg afwisselend en de ruimte beschikt over fantastische apparatuur. Een partijtje kickboksen als aflsuiter vond ik heel erg fijn! Met de afwisselende oefeningen voor zowel kracht en uithoudingsvermogen, waarbij ik mij voor 100% procent inzette ging ik elke keer weer met een voldaan gevoel naar huis.

Ik ben altijd een voorstande van gezond eten geweest, maar vond dit moeilijk vol te houden. Door het voedingsadvies en de tips van Marco is dit makkelijk vol te houden. Met vragen kun je altijd bij hem terecht. Ik kreeg een sportschema, hierdoor ging ik gerichter trainen waardoor ik resultaten boekte. Nooit eerder heb ik sporten zo leuk gevonden.

Door Move2improve heb ik mijn doelen bereikt en zal iedereen aanraden die een gezondere levensstijl wil te gaan sporten bij Marco.”

Tessa Kandelaar

"Het was pittig, maar Marco coacht goed en weet je te motiveren"

“Voor mijn vakantie had ik nog een bikini nodig. Toen ik eenmaal in het pashokje stond en een leuke bikini aan had, werd ik niet blij van mezelf. Dit was voor mij het punt waarop ik dacht, nu moet er echt iets gebeuren! Mijn man kwam met het idee van een personal trainer. Via google “personal trainer Nieuw-Vennep” ingetikt en dan kom je snel bij Marco.”

Lees meer

“Ik heb contact met hem gezocht en al snel hadden we een prettig kennismakingsgesprek. We gingen met een duidelijk doel aan de slag. De eerste training was het wel even wennen. Het was pittig, maar Marco coacht goed en weet je te motiveren. Door de twee zwangerschappen redelijk snel achter elkaar en weinig sporten was mijn buikje erg aanwezig. Mijn eetpatroon heb ik redelijk drastisch omgegooid. Naast de wekelijkse persoonlijke training kreeg ik diverse kracht- en conditie oefeningen voor thuis.

Tijdens de diverse meetmomenten werden de resultaten besproken. In het begin ging het heel snel, maar heb ook wat mindere moment gekend. Daar baalde ik natuurlijk van en middels de begeleiding heb ik mezelf weer weten te motiveren om de goede lijn weer op te pakken. Wekelijks stuurde Marco mij motiverende berichten en vroeg mij hoe het ging met mijn voeding en training. Dit alles bij elkaar heeft geresulteerd dat ik aan het einde van de 3 maanden 8,1 kg kwijt ben, mijn vetpercentage met 7% is gedaald en 8 cm van de onderkant van mijn buik ben verloren.

Ik ben echt super trots dat ik dit (samen met Marco) bereikt heb!”

Debbie Baars

"Mijn lichamelijke coordinatie, uithoudingsvermogen en conditie zijn sterk verbeterd, ik voel mij een stuk fitter en ook mentaal sterker."

“Na een professionele intake waarbij zowel de fysieke gesteldheid als het voedingspatroon de revue is gepasseerd, heeft Marco voor zowel mijn zoon als mijzelf een strak trainingsprogramma opgesteld, waar wij nu nog steeds zeer veel profijt van hebben.”

Lees meer

“Als vader van een puberzoon met een lichte vorm van obesitas, was ik vooral op zoek naar iemand die balans weet te hanteren in aansturing en begeleiding tijdens het trainingsprogramma. Iemand die bij een adolescent de juiste snaar weet te raken en hem weet te motiveren en stimuleren om door te gaan zelfs als het fysiek zwaar wordt en tegelijkertijd het besef van goede en uitgebalanceerde voeding weet over te brengen. Ik durf wel te stellen dat indien mensen op zoek zijn naar begeleiding en ondersteuning van kinderen met een lichte vorm van zwaarlijvigheid bij Marco aan het juiste adres zijn. Samen met mensen in zijn netwerk wist Marco voor mij en mijn zoon een uitgebalanceerd trainings- en voedingsprogramma op te stellen, wat heeft geleidt tot inzichten en veranderingen in ons gedrag naar zowel voeding als sport.

Mijn insteek voor een trainingsprogramma bij Marco, week in zoverre van die van mijn zoon af, dat ik reeds geruime tijd geplaagd werd door fysieke klachten in zowel heup als knie, waarbij vanuit medische hoek, een lichte vorm van slijtage was vastgesteld. Door een individueel gericht trainingsprogramma zijn mijn fysieke klachten sterk verminderd en weet ik mijn lichaam beter te beheersen en onderhouden door gerichte trainingen. Mijn lichamelijke coördinatie, uithoudingsvermogen en conditie zijn sterk verbeterd, ik voel mij een stuk fitter en ook mentaal sterker. In mijn professionele bestaan als interim/ verandermanager is het noodzakelijk om goed om te kunnen gaan met spanningen, weerstand en veranderingen, waardoor het essentieel is dat de body en mind functioneren als 1 geheel.

Kortom, indien je op zoek bent naar een motiverende en stimulerende, trainingsprofessional, ben je bij Marco aan het juiste adres.”

Marko Kramer


"Doordat ik bij Marco kennis heb gekregen van bepaalde krachttrainingen en manieren om steeds jezelf uit te dagen, ben ik weer het juiste pad op gestuurd en kan ik nu zelfstandig aan de slag"

“Mijn naam is Willeke van Klaveren. Ik ben in juni begonnen met personal training bij Marco. Mijn doelstelling was om ongeveer tussen de 10 en 15 kilo af te vallen. De reden hiervan was om wat gezonder in het leven te gaan staan en me lekkerder in mijn vel te gaan voelen.”

Lees meer

“Met de start van de training was ik zeer gemotiveerd en daarom lukte het mij ook met behulp van een voedingsplan, dat Marco heeft samengesteld om mij aan de gezonde voeding te houden. Ik merkte dat ik gezond eten eigenlijk heel lekker vond, met de juiste bereidingen en combinaties van eten. Daarbij begon ik ook met 2 keer in de week sporten bij Marco in zijn trainingsruimte. Hier trainde ik mijn uithoudingsvermogen en mijn spieren. Tevens heb ik een trainingsschema voor thuis meegekregen. Doordat ik wekelijks begon af te vallen, werd ik steeds enthousiaster en door Marco zijn input tijdens de trainingen, maar ook tussendoor, door middel van berichtjes bleef ik gestimuleerd.

Ik ben in totaal meer dan 13 kilo afgevallen bij Marco. Ik ben er nog niet, maar nu is het aan mij zelf om verder in het leven aan mijn gezondheid te werken. In het begin had ik het idee, nu even een aantal maanden hard trainen en dan ben ik er. Maar dat is niet zo, het is een verandering van je eigen levenswijze en de trainingen bij Marco zijn een leerzame manier om het daarna alleen te gaan doen. Doordat ik bij Marco kennis heb gekregen van bepaalde krachttrainingen en manieren om steeds jezelf uit te dagen, ben ik weer het juiste pad op gestuurd en kan ik nu zelfstandig aan de slag. Ik weet wel dat zonder het duwtje in de rug van Marco, ik niet zoveel had kunnen afvallen uit mezelf. En ja, ik voel me nu gezonder en lekkerder in mijn vel!”

Willeke van Klaveren

VOOR & NA

"De trainingen waren afwisselend en goed opgebouwd"

“Voor september 2012 stond de halve marathon van Lissabon op mijn planning en in oktober 2012 de marathon van Amsterdam. Door het moeten uitstappen in de marathon van Amsterdam vorig jaar door een achillespees blessure, wist ik dat mijn lichaam niet sterk genoeg was. Met hardlopen was ik te eenzijdig aan het trainen. Daarom ben ik een half jaar geleden op zoek gegaan naar een personal trainer in Nieuw Vennep.”

Lees meer

“Met Marco heb ik een uitgebreid gesprek gehad en aangegeven wat mijn doelstelling was. Door de persoonlijke aandacht merkte ik dat ik mijn motoriek moest en kon veranderen. Ik voelde mijn lichaam sterker worden. De trainingen waren afwisselend en goed opgebouwd door Marco. Zowel buiten als binnen in de trainingsruimte was het plezierig trainen.

Inmiddels heb ik beide marathons gelopen. De halve marathon van Lissabon heb ik ondanks de hitte goed gelopen en zeer tevreden over mijn eindtijd. De marathon van Amsterdam helaas net niet de tijd die ik wilde, doordat er een oude blessure op kwam zetten. Toch ging het super goed en zeker het eerste stuk heb ik heel stabiel gelopen. Buiten dat natuurlijk ook je voeding moet kloppen, waar ik me via Herbalife in gespecialiseerd heb, kon ik nu met mijn 4e marathon merken wat een super verschil het heeft gemaakt dat mijn lichaam beter getraind was. Zeker door het maatwerk wat Marco heeft geleverd.

Dank je voor je professionele en ook gezellige trainingen.”

Monique-Cecile Roelandt


"Mijn vrouw vindt me (nog) fitter en is blij als ik weer met enthousiaste verhalen thuis kom na de training"

“Trainen op een zonnige ochtend is het ideale begin van mijn (werk)dag. In mijn eentje sporten werkte niet. De motivatie ontbreekt, terwijl samen competitief zijn wel heel fijn is.”

Lees meer

“Mijn naam is Arnoud Muller, ik ben verbonden als makelaar/eigenaar aan ERA Hoofddorp. Trainen met Marco was voor mij de uitkomst om toch, naast mijn drukke job een goed trainingsritme te vinden. Ik ontmoette Marco als een vrolijke en enthousiaste, maar vooral sportieve personal trainer op een netwerkontbijt. We hebben na drie proeflessen een persoonlijk programma opgesteld, waarbij het zwaartepunt lag bij mijn conditieverbetering. Marco maakte het niet uit of ’s morgens om 8.30 uur getraind wordt, een keer tussendoor, of op een avond na werktijd. Hij zette zich op elk moment in voor mijn persoonlijke conditieverbetering.

Mijn trainingen vinden buiten plaats. Wij kozen elke woensdagochtend voor de locatie van de Toolenburgse Plas in Hoofddorp. De trainingen bestaan uit hardlopen en oefeningen met betrekking tot krachttraining. We zijn veel bezig geweest met eigen lichaamsgewicht, TRX Suspension Trainer, Kettlebelts, touwen en boksentraining.

Marco motiveerde mij op een goede manier. Waarbij hij de grens van mijn uithoudingsvermogen steeds verder verlegde, zonder dat ik het door heb gehad. Mijn vooruitgang merkte ik duidelijk tijdens een test, waarbij ik 3 kilometer om de plas heen rende binnen 14 minuten. Hij zegt altijd: “vanuit een sterke basis komt de rest”. De basis ligt er nu. We hebben samen voor de toekomst reële doelen gesteld en daar allebei onze commitment aan gegeven. Marco heeft een enthousiaste houding en zal altijd en stap extra zetten. We herhalen het programma in het komende najaar omdat ik merk dat ik er veel baat bij heb.

Mijn vrouw vindt me (nog) fitter en is blij als ik weer met enthousiaste verhalen thuis kom na de training.

Marco je bent een kanjer!”

Arnoud Muller

"Ik voel mij fitter, heb meer energie in het dagelijks leven en slaap beter"

“Marco is een gedegen personal trainer, die zich goed afstemt op degene aan wie hij de training geeft. Een goede stimulator om grenzen op te zoeken en te verleggen in de training. Hij gebruikt veel variatie in oefeningen, waardoor het trainen boeiend blijft.”

Lees meer

“De voordelen die ik ervaar naar aanleiding van de trainingen zijn: een verbeterde lichaamsbeheersing, meer coördinatie, groter uithoudingsvermogen en betere conditie bij wekelijkse spinningles en overige activiteiten zoals wandelen. Ik voel mij fitter, heb meer energie in het dagelijks leven en slaap beter. Tevens is er gewichtsafname en verbeterde lichaamshouding.”

Marie Louise van der Kloot


"Trainen met Marco is voor mij de ideale oplossing en een absolute aanrader!"

“Mijn naam is Tanja Nikolic en ik sport nu bijna een jaar met Marco als Personal Trainer. De reden dat ik voor een Personal Training kies, is omdat ik anders simpelweg niet sport! Mijn doel is niet meer afvallen, maar juist strak en afgetraind worden/blijven.”

Lees meer

“We trainen nu 3 x per week een uur met afwisselende oefeningen om verschillende spiergroepen aan te pakken. Zijn aanpak is doeltreffend. Zo heb ik tijdens mijn vakantie op Bali een vulkaan beklommen. Een hele mooie ervaring en dit was zeker niet gelukt zonder de goede training van Marco!

Ik ben erg tevreden, niet alleen met hoe het is gegaan vanaf de intake, de voedingsadviezen, maar ook met de trainingsruimte in Rijsenhout. Deze heeft alle apparatuur en trainingsmiddelen die we nodig hebben om een eindeloze hoeveelheid aan verschillende oefeningen te doen. Dit is waardoor het voor mij leuk blijft en ik gemotiveerd wordt!

Kortom, trainen met Marco is voor mij de ideale oplossing en een absolute aanrader!”

Tanja Nikolic

"Elke training is weer nieuw en wordt nooit een wekelijkse sleur"

“Marco heeft vooraf een duidelijk trainingsplan opgesteld, waarbij de beoogde doelstellingen op een effectieve manier gerealiseerd kon worden. Maar niet eerst voordat een professionele intake, met diverse metingen en questionnaires waren afgenomen. Daarmee kreeg hij goed inzicht in mijn mentale en lichamelijke conditie, zodat een passend programma kon worden opgesteld.”

Lees meer

“Afwisseling in zijn trainingen en afwisseling van de oefeningen zijn kenmerkend voor de manier waarop Marco werkt. Hierdoor is elke training weer nieuw en is een training nooit saai of erger; is een training geen wekelijkse sleur. Alle trainingen worden goed voorbereid en de oefeningen sluiten goed op elkaar aan. De trainingen zijn goed gedoseerd en zijn er op gericht om net dat ene beetje meer er uit te halen dan bij de vorige trainingen. De progressie is dan ook duidelijk te voelen en te zien of wordt gezien door mijn omgeving.

Bij goed weer hebben onze trainingen plaats achter in het park waarbij conditionele interval oefeningen en krachttrainingen, middels de TRX methode, elkaar afwisselen. Wanneer het weer wat minder wordt, biedt de garage uitkomst en ligt het accent meer op kracht en stabiliteitsoefeningen, hoewel een rondje kickboksen ook tot de mogelijkheden behoord.

Trainen met Marco is voor mij de uitkomst om toch, naast mijn drukke en onregelmatige leven, een trainingsritme te hebben wat mij uitkomt, zonder dat de beoogde doelstellingen teniet worden gedaan. En voor Marco maakt het niet uit of dit doordeweeks ’s morgens om 7 uur is of in het weekend. Hij staat altijd even enthousiast klaar om te training te begeleiden en je te coachen. Maar bovenal is het een fijn persoon om mee te trainen en te sparren!”

Robert Florijn – Spijkers


"Elke training is weer nieuw en wordt nooit een wekelijkse sleur"

“Marco en ik zijn gestart met een traject van 3 maanden in het laatste kwartaal van 2011. Er gaat een positieve vibe van hem uit en zodra de training begonnen is ben bereid jezelf verder te pushen dan dat je zelf voor mogelijk had gehouden. De allround benadering van Marco voorkomt dat je terugvalt in moeilijke momenten. Zijn training en ondersteuning beperken zich niet alleen tot het fysieke, maar gaan gepaard met mentale fitness en voedingsadvies.”

Lees meer

“Door de hulp van Marco ben ik in een periode van 3 maanden 8 kilo aan gewicht verloren. Dat terwijl Sinterklaas, kerst en de jaarwisseling midden in de cyclus vielen! Gewicht verliezen was voor mij echter niet het belangrijkste. Je voelt je merkbaar fitter, wordt positiever en je ziet er gewoon beter uit. Ik heb zelfs spieren ontwikkeld, waarvan ik niet wist dat ik ze had! Tijdens de wintersport kon ik merken dat ik meer controle had, meer gevoel bij wat ik deed. De controle in combinatie met meer kracht en een langer uithoudingsvermogen maakten dat ik meer plezier dan ooit heb beleefd aan het skiën. Aan al die positieve dingen zit wel één negatieve kant…. ik kon na 3 maanden trainen mijn pakken (kostuums) in laten nemen, aangezien alleen bretels mijn broeken nog om mijn middel hielden.

Marco levert veel toegevoegde waarde voor een marktconforme prijs. Wil je resultaten die je leven fysiek en mentaal een andere richting geven, is een PT daarvoor van grote toegevoegde waarde. Ik kan Marco daarvoor hartelijk aanbevelen!”

Patrick Heemskerk

"De allround benadering van Marco voorkomt dat je terugvalt in moeilijke momenten"

“Mijn ervaringen met Move2Improve zijn super. Een snel geregeld professioneel intake gesprek met veel aandacht voor mijn wensen en verwachtingen. Ik zat vast in een eigen trainingsroutine en merkte dat er geen vooruitgang meer in zat.”

Lees meer

“Er werd een duidelijk persoonlijk trainingsprogramma opgesteld en een functioneel voedingsadvies gegeven, dit werd gevolgd door drie maanden zeer persoonlijke begeleiding en steeds afwisselende oefeningen waardoor het nooit saai werd.  In de drie maanden die ik gebruik heb gemaakt van de diensten van Marco en zijn team merkte ik snel duidelijke verschillen. Eerst in basisvorm en daarna in opbouw. De motiveringen waren steeds ondersteunend en opbouwend, wat zeer prettig aanvoelde.

Ik heb veel geleerd en gebruik nog steeds de technieken die mij gewoon zijn geworden. Ik zal in de nabije toekomst zeker nog een keer gebruik maken van Move2Improve voor het volgende niveau.”

Maarten

"Trainingen zijn heel afwisselend, waardoor je iedere keer weer wordt verrast"

“Na enkele jaren zelf ( niet al te succesvolle) pogingen tot afvallen en weer te gaan sporten, ben ik bij Move2 Improve terechtgekomen. Na een uitgebreide intake gekozen voor Duo Personal Training samen met een vriendin. Dit traject is mijn zeer goed bevallen.”

Lees meer

“2 weken lang, twee keer in de week een uur getraind onder begeleiding van een personal trainer. Wat ik erg goed vond, is dat ondanks dat we het met zijn tween deden, er erg veel aandacht was voor indivduele wensen. De Personal Trainer kijkt goed wat je kan en waar je extra uigedaagd kan worden en speelt hier goed op in. Trainingen zijn heel afwisselend, waardoor je iedere keer weer wordt verrast. Move2 Improve maakt gebruikt van een goed faciliteerde sportruimte met de nieuwste apparatuur, wat het trainen erg veraangenaamd.

Het resultaat van 12 weken Personal Training via Move2Improve is 8 kilo lichter en 9 cm afname in buikomvang. Maar wat ik eigenlijk veel belangrijker vind, is dat ik ook echt de lol in het sporten weer terug heb en me veel fitter voel!”

Natasje Scheepers

"Met behulp van Move2Improve ben ik ruim 15 kilo blijvend afgevallen en heb ik weer plezier in sporten gekregen."

“Na 3 maanden was ik al bijna 10 kilo afgevallen en heb ik de lol in het trainen gevonden.”

Lees meer

Na een vakantie met onze kinderen voelde ik mij niet fit genoeg en besloot ik met behulp van wat ‘externe discipline’ af te vallen en fitter en sterker te worden. Via Move2Improve en Marco ben ik gaan trainen met Move2Improve Trainer Evert Maris. Aangezien ik geruime tijd niet heb gesport zijn we rustig begonnen met beweegpatronen, zonder belasting. Door mijn lichaam te laten wennen aan beweegpatronen, een ander voedingspatroon en een ander leef ritme heb ik het als gemakkelijk ervaren om de discipline van afvallen vol te houden. Evert paste mijn training aan wat ik op dat moment aan kon en stond er niet als slavendrijver met een zweep bij. Dat flexibele sporten heb ik zeer gewaardeerd.

Na 3 maanden was ik al bijna 10 kilo afgevallen en heb ik de lol in het trainen gevonden. Na nog eens 3 maanden afvallen zijn Evert en ik mijn training meer gaan aanpassen aan wat ik leuk vond om te doen: krachttraining en meer specifiek powerlifting, de sport die Evert beoefenend op nationaal niveau. Door 2x in de week te trainen blijf ik op gewicht en voel ik mij veel fitter dan voordat ik begon met trainen.Inmiddels heb ik ook een mooi doel bereikt door 100 kilo te bankdrukken en 180 kilo te deadliften!

Het succes van mijn blijvend afvallen en fit worden is om minimaal 3 maanden in te stellen om zeer gedisciplineerd af te vallen, qua voeding en training. Daarna heb ik echter iets opgepakt wat ik leuk vind want dan is het gemakkelijker vol te houden, zeker met de geweldige trainers van Move2Improve.

Marco en Evert, zeer hartelijk bedankt!

Groet,

W.