skip to Main Content

Boks Training

WAT IS BOKSEN BIJ MOVE TO IMPROVE?
 • Workouts door ervaren trainers
 • Leer bokstechnieken zoals het hoort
 • Uitdagend, leuk en veilig
 • 1 op 1,samen of in een kleine groep
DE ULTIEME FULL BODY WORKOUT!
 • Boksen goed voor lichaam en geest
 • Pak met plezier je sporttas in. Elke keer weer!
 • Boksen voor ieder fitheidsniveau
 • Kom in 'no time' in shape

Ontdek onze bokstraining

Ben jij benieuwd naar wat bokstraining voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een boks training bij Move To Improve. Deze volledige workout helpt jou op verschillende fronten vooruit. Het is daardoor dé nieuwste sportuitdaging. Denk jij dat boksen alleen maar is weggelegd voor grote, sterke mannen? Niets is minder waar. Iedereen kan deelnemen aan onze bokstraining. Boksen houdt namelijk meer in dan kracht verplaatsen. Ben jij benieuwd naar deze sport? Kom dan een boks training bij ons volgen!

Dit train je met de boks training

Trek jij straks ook de handschoenen aan? Dan train je maar liefst 4 aspecten:

 • Techniek: leer de bokstechnieken zoals het hoort en verbeter ze door je inzet en gedrevenheid.
 • Tactiek: train op je tactiek en wordt een doordachte bokser die z’n tegenstander altijd voor blijft.
 • Conditie: werk aan je conditie en maak jezelf fitter en sneller. Je zult zien dat je snel resultaat boekt.
 • Kracht: de effectieve krachttraining vergroot je uithoudingsvermogen. Je stoten komen nog beter aan.

Met de techniek bedoelen we de handelingen die je uitvoert tijdens de bokstraining. Elke les zul je merken dat je ze nog beter beheerst. Een goede inzet en gedrevenheid is hierbij erg belangrijk. Wat de tactiek betreft: bij boksen is niet alleen kracht belangrijk. Wij zorgen ervoor dat je een goed doordachte bokser wordt. Zo blijf jij je tegenstander altijd voor. Hoe vaker je een boks training volgt, hoe meer je aan je conditie werkt. Je wordt steeds fitter en sneller en boekt daardoor betere resultaten. Tot slot werk je aan je kracht. Je uithoudingsvermogen vergroot enorm, waardoor je stoten steeds beter aankomen.

Volg een bokstraining hoe en waar jij wilt

Wij werken volgens een persoonlijke aanpak. Dit zie je terug in hoe je bij ons boks training kunt volgen. Ten eerste heb je keus in de locatie. Wij geven trainingen in het nieuwe Sportcomplex Koning Willem-Alexander in Hoofddorp, thuis, in het bos of op een andere locatie. Op die manier kun jij exact deelnemen aan de bokstraining die jij wenst. De tweede keus die je hebt te maken voor jouw gewenste boks training, is met hoeveel personen je wilt trainen. Wij bieden 1-op-1 lessen aan (personal kickboks training), je kunt deelnemen aan lessen in kleine groepen (duo training) of als onderdeel van je personal training sessie. Maak direct een afspraak met ons, zodat we een persoonlijk plan voor je kunnen opstellen.

Meld je aan voor onze bokstraining

Heb jij interesse in onze bokstraining? Volg dan geheel vrijblijvend een proefles. Bel naar 06-14364727 of stuur een e-mail naar info@mtipersonaltraining.nl. Wij zien je graag tegemoet voor de bokstraining!

  Aanmelden of vragen stellen?

  Wij antwoorden je zo snel mogelijk!