skip to Main Content

Personal training Hoofddorp

Kies voor personal trainer Hoofddorp van personal training

Zoek jij in Hoofddorp een personal trainer die jou personal training kan geven? Meld je aan bij Move To Improve. Onze personal coach zorgt ervoor dat je stap voor stap resultaat boekt. Dit komt door de realistische doelen die jullie samen opstellen. Deze vorm van persoonlijke coaching zorgt voor een gezonde motivatie. Maak ook gebruik van het uitgebalanceerde voedingsadvies van onze voedingsdeskundige. Wens jij een gezonde gedragsverandering te maken? Volg dichtbij Hoofddorp onze personal training door een personal trainer of ontvang voedingsadvies van een voedingscoach!

Kies voor persoonlijke coaching door onze personal coach

Vind jij het in Hoofddorp moeilijk een nieuwe, actieve en gezonde levenshouding aan te nemen en te behouden? Onze personal coach begeleidt jou graag en helpt je aan een leuke, haalbare, uitdagende en voelbare training. Uiteraard is onze personal trainer zeer ervaren in het opstellen en aanbieden van een gevarieerde en effectieve persoonlijke coaching. Je hoeft je overigens geen zorgen te maken over de kosten voor onze personal trainer. Voor het aanleren én behouden van een gezonde levensstijl zijn onze kosten zeer schappelijk!

Probeer onze bokstraining eens

De nieuwste sportuitdaging die iedereen fitter en sneller maakt is onze bokstraining. Meld jij je hiervoor aan vanuit Hoofddorp? Dan train je straks tijdens de boks training maar liefst vier diverse aspecten. Het begint uiteraard met de techniek. Alle bokstechnieken weet jij elke bokstraining beter uit te voeren. Wat je ook traint, is je tactiek. Wij leren je jouw tegenstander steeds een stap voor te zijn. Daarnaast train je tijdens de bokstraining je conditie. En vergeet je kracht niet. Dit maakt van onze boks training een complete workout!

Voedingsadvies door een voedingscoach

Wil jij een levensstijl aanleren waarin je gezond en fit wordt én blijft? Vul jouw personal training bij ons dan aan met persoonlijk voedingsadvies van onze voedingsconsulent. Merk jij dat je in Hoofddorp leeft volgens ongezonde patronen en hardnekkige gewoontes? Voedingsadvies van onze voedingsdeskundige helpt jou graag deze te doorbreken. Volg het voedingsadvies structureel op voor een blijvende verandering. Zo biedt onze voedingscoach jou een voedingsplan aan, dat precies past bij jouw persoonlijke doeleinden. Je ziet al snel resultaat van ons persoonlijke voedingsadvies! Kies nu voor onze voedingsconsulent en maak gelijk een afspraak voor personal training met voedingsadvies.

Schakel onze personal coach vanuit Hoofddorp in

Wens jij jouw leven in Hoofddorp gezonder en fitter te maken met behulp van persoonlijke coaching? Wil jij onze bokstraining eens proberen? Ben jij er klaar voor over te stappen op het voedingsadvies van onze voedingscoach? Of wil jij meer weten over de kosten voor onze personal trainer? Je bereikt onze personal coach en voedingsdeskundige via 06-14364727 of info@mtipersonaltraining.nl. Wij ontvangen je graag vanuit Hoofddorp voor personal training door onze personal trainer!

    Aanmelden of vragen stellen?

    Wij antwoorden je zo snel mogelijk!