skip to Main Content

Het is zover! Move To Improve gaat uitbreiden!

Ja, eindelijk is het zover! Move To Improve gaat uitbreiden met de Small Group Training en Personal Training.
Vanaf heden hebben wij naast het vertrouwde Sportcomplex Koning Willem Alexander een extra trainingsruimte tot onze beschikking.

In samenwerking met CIOS Haarlem en Turnvereniging PAX gaan wij officieel gebruik gaan maken van onderstaande trainingsruimte.

Tijdens onze trainingen is de ruimte alleen beschikbaar voor Move To Improve. De ruimte is ruim opgezet en we hebben professioneel trainingsmateriaal tot onze beschikking.Omdat alles zo ruim is opgezet kunnen wij ons, ook zonder moeite, houden aan de Corona voorschriften, waaronder 1,5 meter afstand. Al hopen wij natuurlijk wel, dat wij hier met elkaar snel afscheid van mogen nemen!

Door de uitbreiding bestaat er voor de Small Group training ook de mogelijkheid op andere momenten te trainen of een training in te halen. De Small Group Trainingen gaan van 21.00 uur naar 19:00-20:00 en/of 20:00-21:00 uur.

Vanwege de ruime opzet, zullen de aantallen aanwezige sporters bij de Small Group Training van 4 naar 5 sporters gaan. Dit natuurlijk zonder verlies van persoonlijke aandacht en kwaliteit van onze begeleiding.

Wij hopen met deze veranderingen aan de wensen van onze sporters te kunnen voldoen en zo meer klanten te kunnen helpen aan een gezondere leefstijl!

Tot snel!

Onze trainers