skip to Main Content

4e jaar beste personal trainer!

YES!! 🏆 Move To Improve voor het 4e jaar uitgeroepen tot beste personal trainer van de Haarlemmermeer! Daarnaast hebben we een Golden Award gewonnen voor de beste waardering. Jullie gaven ons een waardering van 9,4

We willen iedereen bedanken voor het stemmen op ons. Wij zullen er alles aan doen om de gezelligste, sportiefste, leukste maar vooral beste trainers van Hoofddorp en omstreken te blijven.

Maar wat ben ik mega trots op dit team!! Stuk voor stuk professionals die 7 dagen per week klaar staan om jou te helpen met maar één doel: DE JOUWE!!

Wij zijn ervaren, creatief, nieuwsgierig en experts in ons vakgebied. Wij hebben al honderden klanten mogen helpen naar een gezonder en fitter leven. Mensen in beweging brengen, kennis bijbrengen, inspireren en ze mentaal en fysiek zien groeien. Dat is onze passie! Maak kennis met onze personal trainers. 

Kijk op www.mtipersonaltraining.nl of bel naar 06-14364727 voor een vrijblijvende kennismaking.

Onze trainers