skip to Main Content

Extra locatie in het nieuwe HYDE park

Wij hebben geweldig nieuws! Move To Improve gaat uitbreiden! Als gevestigde naam in Hoofddorp en omstreken zijn we ontzettend trots dat steeds meer mensen ons weten te vinden voor een fitter en vitaler leven. We zijn dankbaar voor het vertrouwen en willen graag meer mensen begeleiden naar een gezondere leefstijl.

Daarom hebben we besloten om een extra locatie te openen in samenwerking met Fysio Cura Plaza in het nieuwe HYDE park, Neptunusstraat 72, 2132 JP in Hoofddorp. Onze huidige trainingslocatie in het Sportcomplex Koning Willem Alexander blijft gewoon bestaan om daar trainingen te geven. Echter, vanwege onze groei en de behoefte aan extra ruimte voor personal- en small group trainingen, gaan we deze nieuwe locatie binnenkort in gebruik nemen.

De nieuwe locatie biedt veel voordelen:

 • Een trainingsruimte van 120 m2
 • Centrale ligging in HYDE park
 • Goede bereikbaarheid (slechts 7 minuten van SKWA)
 • Op loopafstand van het station Hoofddorp
 • Voldoende parkeergelegenheid
 • Ruime openingstijden
 • Functionele trainingsmaterialen
 • Veilig en effectief trainen
 • Moderne Keiser fitnessapparatuur
 • Een luchtsysteem en airconditioning voor een aangenaam sportklimaat
 • Voldoende douchefaciliteiten

Deze nieuwe locatie is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met fysiotherapeuten van Fysio Cura Plaza en artsen van het Sportmedisch Centrum. Dit stelt ons in staat om wederom een breed expertise aan te bieden en onze klanten de best mogelijke begeleiding te geven.

We zijn erg enthousiast over deze nieuwe locatie en we geloven dat het een geweldige aanvulling zal zijn op onze bestaande trainingsfaciliteiten. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, en deze uitbreiding stelt ons in staat om dit nog beter te doen en tevens meer mensen te helpen bij het bereiken van een gezondere leefstijl.

We kijken er ontzettend naar uit om je op onze nieuwe locatie te trainen en samen met jou te werken aan het bereiken van jouw fitnessdoelen. Mocht je vragen hebben of meer informatie nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen.

Hierbij alvast een korte impressie van wat je kunt verwachten vanaf 1 augustus

Team Move To Improve

Onze trainers