skip to Main Content

Personal Trainer

Kies voor personal training

Heb jij behoefte aan personal training? Maak dan vandaag nog een afspraak met de personal trainer van Move To Improve. Samen met jou stelt onze personal trainer een schema op dat perfect aansluit bij jouw doelstellingen, kracht en conditie. Op die manier zorgen we ervoor dat echt plezier krijgt in het sporten. Zo ontstaat een gezonde motivatie en boek je snel de gewenste resultaten. Ook hoef je je geen zorgen te maken over de kosten voor onze personal trainer. Wij vragen een zeer schappelijk bedrag voor het jou helpen aan een blijvende gezonde levensstijl. Meld je nu aan voor onze personal training!

Waarom personal training zo belangrijk is

Vind jij het lastig de juiste balans te vinden tussen een gezond leven en de alledaagse verplichtingen en verleidingen? Glij jij na een voortvarende start steeds weer af tot je oude ongezonde gewoontes? Beschouw jij sporten als iets dat je zou ‘moeten’ doen? Denk jij dat je een actieve leefwijze nooit vol kan houden? In al deze gevallen is het verstandig onze personal trainer in te schakelen en te kiezen voor personal training. Samen zoeken we naar een voor jou haalbare en aantrekkelijke reden om meer te gaan bewegen. Door de juiste motivatie te vinden, wordt sporten een nuttige en plezierige bezigheid voor je, in plaats van een nare verplichting. We leggen de lat precies goed om te voorkomen dat je terugvalt in oude patronen.

Maak een afspraak met onze personal trainer

Wil jij meer weten over de aanpak, de achtergrond en de kosten van onze personal trainer? Maak dan direct een afspraak. Wij gaan graag met je in gesprek, zodat we samen een leuke, uitdagende, voelbare en haalbare training voor je op kunnen stellen. We houden vervolgens regelmatig in de gaten of je het wel leuk blijft vinden, want als dat het geval is, houd je het sporten veel langer vol. Waar onze personal trainer verder op let, is dat hij of zij altijd rekent op je komst. Wij staan 100% voor jou klaar, dus van uitstel is geen sprake meer. Wij zetten ons volledig voor jou in, dus verwachten hetzelfde van jou. Kun jij deze stok achter de deur wel gebruiken? Maak dan nu een afspraak met onze personal trainer voor een personal training.

Diverse redenen om te kiezen voor onze personal training

Als je kiest voor onze personal training, dan verzeker je jezelf van het volgende:

 • Elke dag kun je jezelf verbeteren en voel je je fitter en vitaler
 • Aan de hand van verschillende metingen volg je je progressie
 • Een effectieve behandeling om pijn- en klachtenvrij te bewegen
 • Een op maat gemaakt voedingsplan om je doel nog sneller te halen
 • Coaching voor leefstijl- en gedragsverandering voor de lange termijn
 • Verschillende materialen en trainingsmethoden: effectief en gevarieerd
 • Persoonlijke en doelgerichte trainingen door een ervaren personal trainer

Kortom, onze personal trainer leert jou niet alleen een actieve en gezonde levensstijl aan, hij zorgt er ook voor dat jij jouw gewenste resultaten eenvoudig en plezierig kunt behalen én behouden.

Waarom kiezen voor onze personal training?

Wij weten als geen ander dat sporten pas de gewenste resultaten oplevert als je er plezier in hebt. Daarom zorgen wij altijd voor een goede match tussen de personal trainer en de sporter. Wij creëren graag een goede vertrouwensband waarin eerlijk naar elkaar gesproken mag worden. Dit zorgt ervoor dat jij precies weet wat er van jou verwacht wordt, wil jij de door jou opgestelde doelstellingen halen. De personal training die je bij ons volgt gaat bovendien altijd door. Heb je behoefte aan een speciale training vanwege klachten? Bij ons werken personal trainers met de juiste kennis en ervaring. Wij willen mensen graag in de juiste beweging brengen, kennis bijbrengen, inspireren en mentaal en fysiek zien groeien. Volg jij ook?

Wat zijn de kosten voor een personal trainer?

We begrijpen dat het starten met personal training best een grote stap voor je kan zijn. Welke effecten mag je verwachten? Hoeveel inzet wordt er van je verwacht? En wat zijn de kosten voor een personal trainer eigenlijk? Wij maken de drempel graag wat lager voor je, door je uit te nodigen voor een kennismaking. Tijdens dit gratis en vrijblijvende intakegesprek nemen we uitgebreid de tijd om stil te staan bij jou. We bespreken al je gewenste doelstellingen en obstakels, zodat we nu eens echt resultaat kunnen bereiken. Ook nemen we je gezondheidshistorie door. Uiteraard zijn we dan ook helder over de kosten van personal training door onze personal trainer. Maak een afspraak en ontdek direct welk gepersonaliseerd trainings- en voedingsprogramma we voor jou in petto hebben!

Maak een afspraak voor personal training

Heb jij behoefte aan personal training? Wil jij een personal trainer inschakelen die jou kan helpen aan een fittere, actievere en gezondere levensstijl? Maak een afspraak met ons als je meer wilt weten over de werkwijze en kosten van onze personal trainer en personal training. Bel naar 06-14364727 of mail naar info@mtipersonaltraining.nl en kies ook voor personal training met onze personal trainer!

  Aanmelden of vragen stellen?

  Wij antwoorden je zo snel mogelijk!