skip to Main Content

Personal coach

Kies voor persoonlijke coaching

Ben jij op zoek naar een personal coach? Omdat je je aan wilt melden voor persoonlijke coaching? Maak een afspraak met Move To Improve. Onze coach stelt op jouw doelstellingen, conditie en kracht graag een perfect passend schema op. Ons uitgangspunt? Dat je de gewenste resultaten bereikt en plezier in sporten krijgt. Wij zien graag een gezonde motivatie bij je verschijnen. Wil je weten hoe wij dat voor elkaar krijgen met onze persoonlijke coaching? Maak direct een afspraak met onze personal coach!

Ontdek het nut van persoonlijke coaching

Sport jij niet van harte en vind je dat je het meer zou ‘moeten’ doen? Vind je het moeilijk de juiste keus te maken tussen een gezond leven en de alledaagse verleidingen en verplichtingen? Lukt het jou maar niet je oude, ongezonde gewoontes af te leren? Heb je de moed al bijna opgegeven een blijvende stap te zetten richting een actieve leefwijze? Maak in al deze gevallen een afspraak met onze personal coach. Samen gaan we op zoek naar een goede reden om meer te bewegen. Hebben we eenmaal de juiste motivatie voor jou gevonden? Dan ga je echt plezier krijgen in sporten. Onze personal coach legt in samenspraak met jou de lat precies goed. Zo blijf je jezelf uitdagen en val je niet terug in je oude patronen.

Plan een afspraak in met onze personal coach

Ben jij benieuwd naar de werkwijze van onze personal coach? Plan dan vandaag nog een afspraak met ons in. Wij hebben voor iedereen een passende coach. Om te achterhalen wie het beste bij jou als persoon past, gaan we graag met je in gesprek. Vervolgens stellen we samen een leuke, voelbare en haalbare training voor je op. Ga je hiermee aan de slag? Dan controleren we regelmatig je vooruitgang. En we houden in de gaten of je plezier blijft houden in het sporten. Zo niet, dan passen we onze persoonlijke coaching daar op aan. Wij zetten ons namelijk 100% voor jou in. Let wel, we verwachten van jou dus ook hetzelfde. Zodra we je gekoppeld hebben aan een persoonlijke coach, verwachten we jouw volledige inzet. Vind jij deze stok achter de deur prettig? Maak dan kennis met onze personal coach.

Redenen om te kiezen voor persoonlijke coaching

Onze persoonlijke coaching verzekert jou van het volgende:

  • Elke dag kun je jezelf verbeteren en voel je je vitaler en fitter
  • Aan de hand van verschillende metingen volg je je progressie
  • Een effectieve behandeling om pijn- en klachtenvrij te bewegen
  • Een op maat gemaakt voedingsplan om je doel nog sneller te halen
  • Coaching voor leefstijl- en gedragsverandering voor de lange termijn
  • Verschillende materialen en trainingsmethoden: effectief en gevarieerd
  • Persoonlijke en doelgerichte trainingen door een ervaren personal trainer

Je ziet, als je behoefte hebt aan een actievere en gezondere levensstijl, dan helpen wij je verder. Niet alleen voor direct resultaat, maar ook voor in de toekomst.

Welke voordelen biedt onze persoonlijke coaching?

Sporten levert pas de gewenste resultaten op als het met plezier wordt bedreven. Dit begint wat ons betreft al met een goede match tussen de sporter en de personal coach. Wij zorgen ervoor dat jullie elkaar vertrouwen, weten wat jullie van elkaar mogen verwachten en eerlijk en open met elkaar kunnen communiceren. En niet geheel onbelangrijk: de persoonlijke coaching gaat altijd door, vanuit ons én vanuit jou. Ben je op zoek naar een gespecialiseerde personal coach vanwege klachten? Wij koppelen je graag aan een personal coach met de juiste ervaring en kennis in jouw situatie. Op die manier kunnen wij iedereen in de juiste beweging brengen, inspireren, kennis bijbrengen en fysiek en mentaal laten groeien. Ben jij hier ook klaar voor?

Maak kennis met onze personal coach

Je aanmelden voor persoonlijke coaching lijkt misschien zo gedaan, maar wij snappen dat je misschien best een drempel over moet. Ben ik er wel klaar voor? Kan ik het allemaal wel? En wat als ik toch weer terug wil vallen in mijn oude, ongezonde gewoontes? Maak je geen zorgen. Wij zetten alles op alles om jou op een optimale manier te begeleiden. Plan daarom eerst een kennismakingsgesprek met ons in. Deze intake is geheel gratis en vrijblijvend. Alles wat voor ons en voor jou van belang is, laten we aan bod komen. Onze personal coach vraagt naar jouw doelstellingen, obstakels en gezondheidshistorie. Uiteraard vertellen we ook meer over de persoonlijke coaching die we jou gaan geven. Benieuwd naar jouw gepersonaliseerde trainings- en voedingsprogramma? Maak een afspraak!

Het is tijd voor persoonlijke coaching

Ben jij ervan overtuigd dat persoonlijke coaching jou aan je gewenste resultaten kan helpen? Wil jij kennismaken met onze personal coach? Maak dan een afspraak met ons. Je bereikt ons door te bellen naar 06-14364727 of stuur een mail naar info@mtipersonaltraining.nl. Onze personal coach helpt jou graag gezond en fit op weg met behulp van persoonlijke coaching!

Aanmelden of vragen stellen?

Wij antwoorden je zo snel mogelijk!

Back To Top